Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Ledstrips kopen

Ledstrips kopen bij Getled

Wilt u ledstrips kopen? We begrijpen dat u in dat geval graag ledstrips koopt die in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn en jarenlang plezier bieden. In het assortiment van Getled vindt u onder andere ledstrips van 230 volt die dimbaar zijn en rechtstreeks aan te sluiten zijn op het stroomnet met gebruik van een voedingskabel of led dimmers. Ze zijn in verschillende kleuren leverbaar, waardoor de kans heel erg groot is dat u bij Getled een strip koopt die precies naar wens is. Wist u dat u in deze webshop zelfs een strip kan bestellen waarvan u helemaal zelf de kleuren kunt bepalen? Ideaal!

Verschillende soorten ledstrips

Er bestaan verschillende soorten ledstrips. Hierbij kunt u denken aan een standaard LED strips die beschikken over 60 leds per meter, maar ook aan de professionele LED strip. Deze professionele variant beschikt over 3 rijen leds per meter, in totaal 276 stuks om precies te zijn. Voorgaand genoemde eigenschappen zorgen ervoor dat deze strip ideaal is voor gebruik voor zakelijke doeleinden. Zo kunt u deze bijvoorbeeld gebruiken in onder andere loodsen, schuren, kantoren en nog veel meer. Doordat de strips met montage schroefjes geleverd worden, kunt u ze meteen zelf gemakkelijk monteren. Wel zo prettig, natuurlijk!

LED kerstverlichting slang

Nu de dagen steeds donkerder worden, komt u misschien al helemaal in de kerstsferen. Bent u op zoek naar een manier waarop u uw woning of bedrijfspand in de kerstsferen kunt brengen? In het assortiment van Getled vindt u naast allerlei andere soorten ledstrips, ook een led kerstverlichting slang. Het fijne is, dat u deze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Ze zijn regendicht, waardoor ze ook in de regen optimaal presteren. U kunt deze monteren met clips, maar u kunt er indien gewenst ook LED strips bij leveren. En, wat vindt u van het eindresultaat? We zijn heel benieuwd naar uw ervaringen!

https://www.getled.nl/

Gerelateerde artikelen

Een huis kopen in Zwolle is een goede investering voor de toekomst

Hoe zit het eigenlijk met de wind tijdens het werken op een rolsteiger

Borstimplantaten