Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Inspectie app voor efficiënt werken

Wil jij jouw bedrijfsvoering optimaliseren? Doe dat dan met een inspectie app van Connected Development. Dit is een app die er voor zorgt dat de bedrijfsvoering makkelijker gemaakt kan worden. Geprinte formulieren en losse bijdragen zijn verleden tijd en je kunt de vorige registratie weer als startpunt gebruiken. Een inspectie app heeft alleen maar voordelen! Je betaalt altijd een scherpe prijs voor de op maat gemaakte app en je kunt via de website een gratis prototype aanvragen. Hierdoor heb je altijd een goed beeld van hoe de app er uit komt te zien.

De mogelijkheden met een inspectie app

Als je kiest voor een inspectie app, kunnen alle rapporten op maat digitaal aangeleverd worden. Dit kan uiteraard ook voor de interne organisatie. De app wordt compleet afgestemd op jouw eigen richtlijnen en normeringen. Meldingen, e-mails, rapporten en werkbonnen kunnen tevens als output gemaakt worden en de verzending, archivering en facturering gaat hiermee digitaal. Kortom: alle data wordt online opgeslagen, inclusief concepten en archieven. Op deze manier raak je niets meer kwijt. Je ziet dat er zeer veel voordelen aan de inspectie app zitten en dat het zorgt voor een soepele bedrijfsvoering.

Vraag gelijk een prototype aan

Om jou een goed beeld te geven van wat je met de app kunt, kun je een prototype aanvragen via de website van Connected Development. Dit is geheel gratis én vrijblijvend. Tevens kun je op de website een klantvoorbeeld vinden, zodat je ook vooraf al een goed beeld krijgt van de mogelijkheden. Verder staat er op de website uiteraard veel meer informatie over de inspectie app en de andere apps die aangeboden worden bij dit bedrijf. De app wordt al binnen vijf dagen opgeleverd en is compleet op maat gemaakt, inclusief jouw logo en huisstijlkleuren.

https://www.informapp.nl/inspectie-app/