Eurprivacy.nl
Image default
Beauty en verzorging

Hoe vind je geschikte haar extensions voor jou?

Hoe vind je geschikte haar extensions voor jou?

Haar extensions komen in allerlei soorten en maten, en dat maakt het vaak lastig om zelf te bepalen wat voor haar extensies goed zouden staan in jouw haar. Veel vrouwen vinden hun natuurlijke haar te dun of niet lang genoeg. Ieder haar heeft uiteraard een natuurlijke grens. Verder dan dat zal het nooit groeien. Bovendien wordt haar op een zekere lengte dunner en gaat het er minder verzorgd uitzien. Als je toch langer haar wilt, dan is het aanschaffen van haar extensions een goed idee. Zo zal je kapsel er langer en verzorgder uit gaan zien, dat laatste vooral in de puntjes. Ook wanneer je je haar te dun vindt, zijn haar extensies een goed idee. Met de extensies voeg je eigenlijk gewoon lokken haar toe aan je eigen haar, zodat je dus een dikkere bos haar krijgt.

 

Hoe werken haar extensions?

Er zijn een heleboel verschillende soorten haar extensies. Veelgebruikte extensies zijn de keratine- of wax-extensies. Dit bestaat eigenlijk uit een streng van haar die met polymeer wordt vastgemaakt. Dit gebeurt met een soort van versmelting van de wax of keratine aan het haar. Er wordt hiervoor gebruik gemaakt van een warmteconnector, maar ook geluidsgolven kunnen gebruikt worden. Wax-extensies worden over het algemeen gemaakt door echt, menselijk haar. Dan is er ook nog Remy-haar: dat wordt bij een donor afgeschoren terwijl het in een staart zit. Hier kan goed, realistisch Remy-haar van gemaakt worden. Dit ziet er dus erg ‘echt’ uit.

 

Andere soorten haar extensions

Naast Remy-haar en wax- en keratine-extensies zijn er ook nog andere soorten haar extensions. Zo heb je bijvoorbeeld ook extensies die met een soort ringetje worden vastgeknepen in het haar. Dit worden over het algemeen clip-in extensions genoemd. Deze extensies worden meestal met kunsthaar gemaakt. Deze extensies zijn handig voor als je slechts een paar neppe plukken in je kapsel wilt hebben. Maar ze bestaan ook in de vorm van een matje, voor als je een bredere strook nephaar wilt. Deze extensies moet je verwijderen voordat je gaat douchen of slapen. De volgende dag kun je ze echter gewoon opnieuw dragen, dus dat is geen probleem.

https://www.oxyextensions.be/clip-in-extensions