Eurprivacy.nl
Image default
Gezondheid

Hoe kun je pigmentvlekken verminderen

Pigmentvlekken verminderen. Ik denk dat iedereen er op zich wel vanaf wilt komen. Helaas is dat niet zo makkelijk als gezegd. Ieder mens krijgt vroeg of laat in zijn of haar leven te maken met ongewenste pigmentvlekken. Wij gaan jou laten zien dat je hier echt korte metten mee zou kunnen maken.

Redenen waarom je pigmentvlekken zou willen verminderen?

Vaak komt een pigmentvlek op een vervelende plaatst zoals op je gezicht, wang, neus of misschien wel precies tussen je ogen. Je stoort je aan deze imperfecties en stiekem maakt het jou als persoon ook een beetje onzeker. Op dit moment lopen letterlijk duizenden vrouwen in Nederland rond met dit probleem. Zij zoeken allemaal naar een goede oplossing.

Wat is de oorzaak van pigmentstoring?

Laten we het een storing noemen omdat een pigmentvlek ontstaat na een storing in de hoeveelheid melanine die op een bepaalde plek sterk geconcentreerd ontstaat. De hoofdoorzaak blijft blootstelling aan schadelijk UV straling uit de zon en het gebruik maken van de zonnebank. Daarnaast kunnen antibiotica en het gebruik van de anticonceptiepil ook zorgen voor een toename van melanine.

Hoe kun je pigmentvlekken zoveel mogelijk voorkomen?

Het klinkt heel saai, maar je zou nooit meer te lang in de zon moeten bakken. Ook is het echt belangrijk om een goede SPF te gebruiken. Elke dag dat je naar buiten gaat, komt er in bepaalde mate schadelijke zonnestraling op de huid.

 

Een oplossing om pigmentvlekken te verminderen?

Je hebt natuurlijk een hoop dure behandelingen, raadpleeg google maar eens als je daar interesse in hebt en of ook het geld voor hebt. Voor alle andere mensen zoals jij en ik heb ik het onderstaande advies:

Niet permanent: dan kun je kiezen voor diverse soorten make-up,powders, bbcreams en dergelijke. Deze producten breng je elke dag even voor de spiegel op en blijven vervolgens redelijk lang zitten.

Permanent: Wanneer je kiest voor de Skin Whitening Creme Skinlight. Je brengt deze Pigmentvlekken crème aan op de probleemzones. Dit blijf je herhalen. Na ongeveer 4 – 8 weken boek je de eerste resultaten. De huid gaat er nu zonder make-up en foundation een stuk mooier en gezonder eruit zien.

 

https://www.facebook.com/skinlight.nl