Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Goud inkoop kantoor om uw goud te verkopen

Een goud inkoop kantoor is de plek waar u terecht kunt als u uw goud wilt verkopen. Uw goud wordt snel getaxeerd en u krijgt bijna overal direct uw geld contant mee. Goud verkopen kan eigenlijk overal al vanaf 1 gram, omdat goud relatief veel waard is per gram. Daarom kunt u ook voor kleinere sieraden vaak nog veel geld krijgen. Het loont daarom zeker om uw gouden sieraden of andere spullen eens langs te brengen bij een goud inkoop kantoor!  

Bepaal de waarde van uw goud bij een goud inkoop kantoor

De waarde van goud is afhankelijk van hoeveel goud er verwerkt is in het sieraad. Dit wordt uitgedrukt in het karaat-nummer: een hoger nummer betekent dat er meer goud gebruikt is, en dus dat het sieraad veel geld waard is. Bijvoorbeeld, op de website van GoudNL goud inkoop kunt zien welke prijzen zij hanteren, zodat u alvast een inschatting van de waarde van uw sieraad kunt maken als u weet hoeveel karaat het is.  

Goud inkoop op een eerlijke manier

Weet u niet hoeveel karaat uw sieraad is? Bij het verkopen van uw goud wordt dit altijd vastgesteld, zodat u zeker weet dat u een eerlijke prijs krijgt. De prijs wordt dan bepaald door het aantal gram te vermenigvuldigen met de prijs per gram.

https://www.goudnl.nl/