Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Emmers met deksel van 1 liter bestellen?

Op zoek naar een emmer met deksel 1 liter?

Verpakkingswebwinkel.nl is specialist op het gebied van kunststofverpakkingen. Wanneer u op zoek bent naar een emmer met deksel 1 liter, dan bent u hier aan het juiste adres. Doordat de emmers relatief klein zijn, kunt u ze ook gebruiken als grote pot. De emmer met deksel 1 liter is gemaakt van de hoogste kwaliteit. Niet zo vreemd, aangezien de emmers geproduceerd worden onder de hoogste kwaliteitsnormen. Doordat de emmers een gladde binnenkant hebben, zijn ze in een handomdraai schoon te maken. Een zeer gebruiksvriendelijke emmer dus.

Emmer met deksel 1 liter

Een emmer van 1 liter heeft een hoogte van 12,86 centimeter. Aan de onderkant heeft het een doorsnede van 10,80 centimeter en aan de bovenkant is de doorsnede 13,30 centimeter. De emmer is onder dus smaller dan boven. De emmers zijn gemaakt van kunststof, zijn wit en hebben geen hengsel. Voor dat laatste is gekozen, zodat u de emmer ook als pot kunt gebruiken. Doordat de emmers volledig afsluitbaar zijn en voorzien zijn van een stevige sluitclip, zijn ze ideaal te vervoeren. Gebruik de emmers voor de opslag van zowel food als non-food producten. Dankzij de deksels kunt u de emmers heel gemakkelijk op elkaar zetten. Standaard ontvangt u per emmer één deksel. Mocht u meer deksels nodig hebben, dan is dat uiteraard mogelijk.

Kleine of grote bestellingen

Hoe groot of hoe klein uw bestelling ook is, bij Verpakkingswebwinkel kunt u uw gewenste producten direct bestellen. Echter is het wel zo dat hoe meer emmers met deksel u bestelt, hoe minder u betaalt per emmer. Bestelt u één emmer? Dan zijn de kosten 90 cent. Wanneer u 50 stuks bestelt, betaalt u 68 cent per emmer en wanneer u er 100 koopt, kost een emmer slechts 64 cent per stuk.