Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Een waardebepaling aanvragen in Almere om een opstalverzekering af te sluiten

De opstalverzekering is – samen met de aansprakelijkheidsverzekering – een verplichte verzekering binnen de Vereniging van Eigenaars. Deze zorgt ervoor dat het pand waarvan u bestuurder bent, beschermd is tegen schade aan gemeenschappelijke ruimtes. Het kan daarbij gaan om schade aan bijvoorbeeld de muren of vloeren van het pand. Ook de buitenkant van het pand is op die manier goed verzekerd. Om het verzekerde bedrag te berekenen, is in veel gevallen de herbouwwaardemeter voldoende. Soms is het nodig om een taxateur in te schakelen voor een waardebepaling. Zo’n waardebepaling kunt u eenvoudig aanvragen bij VVEBeterverzekerd, een deskundig verzekeringskantoor in Almere. In deze blog leest u wat dit voor u betekent.

Hulp bij het aanvragen van waardebepalingen en VvE-verzekeringen

Tijdens een waardebepaling zal een professionele taxateur de huidige verkoopwaarde van het pand berekenen. Hiervoor kijkt de taxateur naar de oppervlakte, staat en de omgeving van het pand. Ook het evalueren van de huidige huizenprijzen is een belangrijk onderdeel van de waardebepaling. Het aanvragen van een waardebepaling voor uw pand in Almere is zo geregeld op de website van VVEBeterverzekerd. U vult enkele contactgegevens en gegevens over het pand in, waarna de medewerkers voor u aan de slag gaan. Is de waardebepaling uitgevoerd door de taxateur? Dan kunt u de opstalverzekering verzorgen voor uw pand. Het vaste team van dit verzekeringskantoor kan u hier ook bij helpen. Daarnaast adviseren de medewerkers u graag over overige VvE-verzekeringen die voor u van belang kunnen zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Een ongevallenverzekering
  • Een rechtsbijstandverzekering
  • Een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u een waardebepaling aanvragen voor de opstalverzekering van uw pand in Almere? Vul dan direct het opdrachtformulier op de website van deze verzekeringsspecialist in. Vervolgens wordt alles voor u geregeld en richt u zich op andere taken binnen het bestuur. U kunt ook eerst contact opnemen met de deskundige medewerkers voor meer informatie. Zij helpen u graag verder!

https://www.vvebeterverzekerd.nl/