Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Opslagruimte van Opslagman

Als familie waren wij op zoek naar een opslagruimte die betrouwbaar was en waar wij als familie altijd terecht konden. Elke familie heeft het namelijk wel: kostbare spullen die al meerdere generaties meegaan en die je door de kostbaarheid en emotionele waarde liever niet in huis bewaard. Wij als familie hadden dat ook en besloten om op zoek te gaan naar een opslagruimte die bij al onze wensen zou aansluiten. Al snel hadden we samen een lijst gemaakt met opslagruimtes die wij overwogen. De Opslagman stond al vrij snel bovenaan door een aantal services die wij erg aantrekkelijk vonden.

Een goedkope ophaalservice in combinatie met de opslagruimte

De eerste reden waardoor wij hebben gekozen voor een opslagruimte van de Opslagman, is de goedkope ophaalservice. De spullen die wij wilden onderbrengen waren namelijk erg groot en pasten niet in een van onze auto’s. Een aanhangwagen huren was ongeveer even duur, dus was het voor ons veel handiger om gebruik te maken van de goedkope ophaalservice van de Opslagman. Bij onze spullen zaten ook een aantal breekbare spullen, toen wij belden naar de Opslagman en vroegen hoe hier mee werd omgegaan, waren wij direct gerustgesteld. De Opslagman gaf aan dat zij extra voorzichtig om zouden gaan met breekbare spullen. Zij begrepen direct wat voor waarde er achter de spullen van ons zat en verzekerden ons er goed mee om te gaan.

Flexibiliteit om gelukkig van te worden

De tweede, en misschien wel belangrijkste reden waarom wij voor een opslagruimte bij de Opslagman hebben gekozen, is omdat de ruimtes van de Opslagman ontzettend goed beveiligd zijn en je er bij de Opslagman ervan uit kunt gaan dat je niet in nare, verborgen voorwaarden zult trappen. De Opslagman heeft zich tijdens onze huurperiode erg flexibel opgesteld. Op een gegeven moment wilden wij namelijk een iets kleinere opslagruimte, dit werd zonder problemen gelijk voor ons geregeld. Flexibiliteit was al iets waar de Opslagman zich mee zou onderscheiden, zo viel te lezen op de website. Uiteindelijk is het toch nog altijd even zien of dat nu ook daadwerkelijk waar wordt gemaakt, maar er was gelukkig geen woord van gelogen!

Ten zeerste aan te raden

Wij raden de opslagruimtes van de Opslagman ten zeerste aan en zouden iedereen van harte adviseren om ook in gesprek te gaan met de Opslagman om de mogelijkheden te bespreken!