Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Een mediator in Maastricht voor alle problemen

Veel mensen komen tegenwoordig in de situatie terecht waarin ze gaan scheiden, een mediator in Maastricht is geen overbodige luxe in deze fase. Het is namelijk lastig om onder alle emotie die ontstaat bij een scheiding overal de juiste oplossing voor te vinden en te zorgen dat alles in het vervolg weer naar tevredenheid gaat. Een veelgemaakte fout is dat de ernst van problemen niet wordt ingezien en hierdoor al snel gedacht wordt dat alles zelf wel kan worden opgelost zonder bijvoorbeeld Buitengewoon Mediation of een andere mediator in Maastricht. In deze blog zal ik jullie uitleggen waarom dit niet het geval is en hulp vragen de beste optie is voor bijna iedere optie.

De voordelen van een mediator in Maastricht

Er zijn dus een hoop voordelen aan het inschakelen van een mediator in Maastricht, om te beginnen laat een mediator jullie op een andere manier naar dingen kijken. Dingen waar normaalgesproken geen rekening mee gehouden zou worden wordt opeens gezien als een mogelijk struikelblok en iets waarvoor een oplossing nodig is. Bij Buitengewoon Mediation is er altijd op een hele gestructureerde manier te werk gegaan, eerst wordt het probleem in kaart gebracht wat speelt om vervolgens te kijken hoe dit opgelost kan worden en of er nog andere bedreigingen zijn. Niet iedere mediator in Maastricht gaat op zo’n gestructureerde wijze te werk, iets wat veel voorkomt is dat mediators te snel gaan denken in oplossingen en hierdoor het probleem niet honderd procent begrijpen. Bij Buitengewoon Mediation is dit niet het geval, er wordt eerst op een manier geluisterd dat alle mogelijk belangrijke informatie op papier staat.

Is het iets voor u?

Denkt u dat een mediator in Maastricht u zou kunnen helpen bij problemen die zich voordoen of eventueel gaan gebeuren? Sla dan het telefoonnummer van Buitengewoon Mediation op in je telefoon zodat je hen altijd kunt inschakelen zodra er ook maar een klein incident of conflict plaatsvindt. Op deze manier voorkom je grote escalaties, er worden zo veel scheidingen voorkomen, dus een mediator in Maastricht inschakelen voor een scheiding kan ook! Neem contact met ons op voor meer informatie.