Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

Een buitenschilderij volledig naar jouw smaak

Iedereen praat erover, magazines schrijven erover en televisieprogramma’s tonen ze! Het buitenschilderij is aan een stevige opmars bezig. Hoewel ze al langer bestaan, zijn buitenschilderijen nu helemaal in. Een buitenschilderij gaat als tuindecoratie jaren mee, het doek is makkelijk in onderhoud en je kan er alle kanten mee uit. Logisch dus, dat de tuinposter zo populair aan het worden is.

Een buitenschilderij stem je helemaal af naar jouw smaak en naar de omgeving. Gedaan dus met het staren naar lelijke muren of het zoveelste sierfonteintje. Bij tuinposter.nl kies je uit maar liefst 4.500 afbeeldingen, de foto die perfect bij je tuin past. Wil je toch een uniek buitenschilderij? Geen enkel probleem, de jongens en meisjes van tuinposter.nl drukken ook je eigen foto op de tuindoeken. Zo heb je een unieke afbeelding op je buitenschilderij staan. Een unieke tuin, voor een uniek gezin of een unieke persoonlijkheid. En er zijn helemaal geen limieten op wat je kan laten drukken. Je familie, je huisdier of de jungle van Cambodja, alles kan op je buitenschilderij.

 

Helemaal op maat

Tuinposters kunnen overigens helemaal op maat besteld worden. Tot op de centimeter nauwkeurig en afhankelijk van de montage tot 10 meter x 4 meter groot. Dat is wat we nu eeen XXL-formaat noemen. Geen enkele bezoeker zal er naast kunnen kijken! Uiteraard kan je je buitenschilderij ook subtieler houden, maar dat is net het fijne, jij kiest!

 

Monteren is kinderspelen

De montage is niet alleen heel makkelijk, er zijn ook ontelbare mogelijkheden om je doek te bevestigen. Een volledig overzicht kan je op tuinposter.nl vinden. In elk geval, kan je in elke tuin met je buitenschilderij uit de voeten. Houten frames, aluminium buizen of gewoon zelfklevend tegen de schutting, het zijn slechts drie van de aangeboden mogelijkheden. Op de site staan alle mogelijkheden uitgebreid toegelicht en kan je ook heel wat voorbeeldtuinen vinden. Ideaal om inspiratie op te doen voor je buitenschilderij. Ook op televisie en in magazines zie je ze geregeld verschijnen, dus aan input zal het zeker niet ontbreken.

 

Doe mee met de trend

Overtuigd van de mogelijkheden, dan zal je aangenaam verrast worden als je online de prijs bekijkt van een buitenschilderij. Het gaat heel wat jaren mee en is helemaal niet duur. We snappen dus volkomen dat het nu aan zo een opmars bezig is. Speel in op de trend en bestel vandaag nog je buitenschilderij op tuinposter.nl. Je zal er geen spijt van krijgen. Jaren plezier, een buitenschilderij op maat en helemaal mee met de trend.

 

https://www.tuinposter.nl