Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Echo laten maken bij Echopraktijk Liva

Ben je zwanger en wil je een echo laten maken? Dan raad ik het je zeker aan om naar Echopraktijk Liva te gaan. Deze echopraktijk biedt de mogelijkheid om een niet medische echo te laten maken. De echopraktijk zit in Voorschoten en in Rijnsburg en je kunt via de website direct een afspraak maken. Zelf heb ik dit ook gedaan tijdens mijn zwangerschap want hoe leuk is het nou om nog een keer extra naar jouw ongeboren baby te kijken voordat deze ter wereld komt? Ik vind het zelf een zeer speciaal gevoel en ik gun het jou ook van harte.

Wat is een niet medische echo?

Een niet medische echo is een echo die je laat maken voor jouw plezier. Er wordt niet actief naar afwijkingen gezocht. Het is dus echt een pretecho. Tijdens de echo kun je jouw ongeboren baby bewonderen en wordt er ondertussen meer verteld en uitgelegd over wat je ziet. Voor deze echo bij Echopraktijk Liva betaal je een goede prijs, inclusief foto’s. Dit kun je naar jouw eigen wens uitbreiden door middel van meer afgedrukte foto’s of foto’s op een USB-stick. De echo’s worden allemaal gemaakt door ervaren echoscopistes die liefde voor hun vak hebben.

Kijk op de website

Ben je geïnteresseerd in een extra pretecho van de baby die in jouw buik groeit? Dan raad ik het je zeker aan om even op de website van Echopraktijk Liva te kijken. Je leest hier veel meer informatie over hun echo’s en de werkwijze. Je kunt via de website tevens direct een afspraak maken. Je bepaalt dan helemaal zelf de dag, het tijdstip en de locatie. Je kunt bij deze praktijk altijd snel terecht! Ik heb deze praktijk zelf als zeer prettig ervaren dus ik raad het je zeker aan om hier heen te gaan voor een pretecho.

https://www.echopraktijkliva.nl/echo/