Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

De voordelen van een driewieler voor kinderen

Is het fietsen op een reguliere tweewieler niet mogelijk voor jouw kind? En wil je hem/haar wel zijn/haar gang laten gaan en vrij laten buitenspelen met vriendjes en vriendinnetjes? Misschien is een driewielfiets dan een goede optie! Ben je benieuwd wat de voordelen en de opties zijn? Lees dan snel verder! 

 

De voordelen

Kinderen met een (tijdelijke) beperking moeten vrij kunnen spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Met behulp van een aangepaste driewieler kunnen kinderen plezier hebben en zichzelf ontwikkelen. Een aangepaste driewieler is verkrijgbaar voor verschillende leeftijdscategorieën. Deze zijn opgedeeld in twee maten: AT-A (tot en met 5 jaar) en de AT-B (5 tot 9 jaar). Door de driewielconstructie en het lage zwaartepunt zijn het licht lopende fietsen met een stabiele wegligging. Hierdoor wordt het op- en afstappen makkelijk. Dit helpt om kinderen hun gang te laten gaan, zodat ze op pad kunnen met andere kinderen. De driewielers kunnen nauwkeurig afgestemd worden op de persoonlijke situatie en voorkeuren. 

 

Gebruik 

Een driewieler is een driewielfiets met één wiel voor en twee wielen achter waarbij de zitpositie zich boven de trapas bevindt. Hierdoor trap je recht naar beneden en zit je relatief hoog en rechtop op de fiets. De traditionele driewielers zijn lichtlopende driewielers waarbij je eenvoudig op- en af kunt stappen.

Zelf samenstellen

Allereerst kies je voor de uitvoering: AT-A of AT-B. Vervolgens kies je voor een kleur: lichtblauw of een afwijkende klassieke RAL- kleur. Er zijn erg veel opties in de categorie uitvoeringsvormen en accessoires. Je kunt zelf keuzes maken in aandrijvingsmogelijkheden, sturen, stuurpen, zadels, zadelpennen, rompondersteuningen, stokhouders, duwbeugel, pedalen en manden. Door de vele aanpassingsmogelijkheden, wordt de driewieler compleet aangepast naar jouw wensen.  

 

Driewielers van Huka

Ben je geïnteresseerd in een aangepaste driewieler? Bij Huka hebben ze een breed aanbod. Ze kijken samen met jou naar de beste opties en zorgen dat jouw kind met plezier kan fietsen. Vraag een adviesgesprek aan of plan een gratis proefrit! Lukt het niet om bij de dichtbijzijnde dealer op locatie te komen? Dan is dat geen probleem! De verkopers van Huka komen graag langs bij jou thuis of bij een zorginstelling. Kijk voor meer informatie op de website of kom langs voor meer informatie. 

 

https://www.huka.nl/