Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Bonafide bedrijven herkennen

 

In Nederland zijn er veel eerlijke bedrijven die met liefde voor hun vak werkzaamheden uitvoeren, maar helaas heb je er ook rotte appels tussen die alleen uit zijn op uw zakken. Dan is de vraag vaak: Hoe herken je nou een bonafide bedrijf?

Het is simpel, bij het kiezen van een bedrijf voor uw klus of opdracht is het uiterst belangrijk dat u eerst navraag doet uit uw eigen omgeving, zij hebben misschien ooit een opdracht laten uitvoeren bij een bedrijf waar zij een goede ervaring mee hebben gehad. Daarna kunt u gaan Googlen en kunt u op basis van wat klanten vertellen en een beetje research erachter komen welk bedrijf het beste bij uw wensen past. Het is ook belangrijk om van te voren te vragen om een prijsindicatie zodat u kunt gaan vergelijken met wat andere bedrijven vragen voor dezelfde opdracht. Zo kunt u zien wie een gemiddelde prijs heeft voor een goede service.

Er is één branche waar het heel moeilijk is om een bonafide bedrijf te vinden, en dat is in de slotenmakers branché. Je ziet door de bomen het bos niet meer aan hoeveel oplichters er wel niet rondzwerven op het internet die aan het wachten zijn om u uw geld af te troggelen. Er zijn gelukkig nog wel bonafide slotenmakers zoals Slotenmaker de Slotenlijn. Zij hebben zovaak bericht gehad van gedupeerden dat er schade is achtergelaten tijdens de werkzaamheden en dergelijk en dat zij dat dan moeten herstellen. Dit komt doordat mensen de eerste en beste bedrijf die op Google verschijnt aanklikken en inschakelen, zonder uberhaupt navraag te doen naar een prijs of een prijsindicatie.