Eurprivacy.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Biologische lunch bezorgen in Utrecht

Samen met je collega’s genieten van een heerlijke bedrijfslunch in Utrecht? Dit is mogelijk bij de Buurtboer! Zowel in Utrecht als in omstreken wordt er een volledig biologische en gezonde lunch bezorgt naar je bedrijf. Je kan genieten samen met al je collega’s van de verste producten gemaakt in Utrecht of de omgeving. Voor bedrijven tot 25 werknemers is het mogelijk om een standaard lunch te kiezen. Voor een bedrijf met 25 of meer werknemers is een MKB-bedrijven lunch iets meer geschikt. Op deze manier kan elke organisatie genieten van een gezonde en verse lunch!

Een lunch laten bezorgen bij jouw bedrijf

In Utrecht is het mogelijk om een heerlijke bedrijfslunch te laten bezorgen voor jouw organisatie of bedrijf. Afhankelijk van je voorkeuren en wensen kost een lunch tussen de 4.50 en 6 euro per persoon. De lunch bestaat uit ambachtelijk bereid brood gemaakt door Vlaamsch Broodhuys. Ook worden er bijvoorbeeld vruchtensappen geleverd van Schulp Vruchtensappen. Het assortiment bestaat verder uit verse soepen, salades, fruit en vis waardoor je zelf kan bepalen hoe je ideale bedrijfslunch eruitziet. 

In de omgeving Utrecht is het mogelijk een lunch te laten bezorgen naar je bedrijf. De lunch wordt tussen 9 en 12 geleverd in houten kratjes en koeltassen die bij de volgende bezorging weer ingeleverd dienen te worden. Een gezonde lunch heeft veel positieve invloeden op je personeel. Zo zorgt een gezonde lunch ervoor dat de medewerkers minder snel ziek worden, een verhoogd energieniveau hebben, meer motivatie krijgen en veel productiever zijn. Daarnaast versterkt het ook de samenwerking omdat je met het hele team gezellig aan een tafel zit te praten en te eten. Laat je lunch bezorgen Utrecht!

Je kan zelf kiezen wanneer je de lunch wilt. Of het nou een keer per week is of elke dag in de week. De Buurtboer snapt het belang van een goede variatie en biedt daarom een groot assortiment aan waardoor je elke keer een andere lunch kan samenstellen. Je eet niet elke dag hetzelfde en kan keer op keer verrast worden door de kwaliteit van de nieuwe biologische gerechten die elke dag aan je bedrijf worden bezorgd. 

Een lunch laten bezorgen in Utrecht

Samen lekker tijdens de lunchpauze bij elkaar zitten en genieten van een gezonde en lekkere bedrijfslunch zorgt voor een goede band tussen je personeel. Daarnaast draagt het ook bij aan de productiviteit en het algemene welzijn van je werknemers. Ben je benieuwd naar de bedrijfslunch van de Buurtboer? Dan kan je met 25% voor een week de service uitproberen. Op zoek naar een bedrijfslunch in Zuid-Holland? Ook hier is het mogelijk om elke dag een lunch te laten bezorgen. Op zoek naar bedrijfslunch in Den Haag? Lees hier meer.

https://www.debuurtboer.nl/