Eurprivacy.nl
Image default
Sport

Bedrukte bidons vangen bij wielerkoers

Ik was pas bij de wielerronde van Veenendaal met zijn zoon. Wie weet worden er nog wat drinkbidons weggegooid. Het was een strategische plek want wielrenners en bidons hebben een love hate relationship. Bidons hebben ze nodig tijdens de koers, de waterdragers namen de bidons mee naar voren naar de kopmannen maar al snel vliegen de bidons je om de oren. Ook nu, ik heb er drie kunnen vangen. Onderaan stond Eurobottle, een fabriek van bedrukte bidons. Heel cool deze bidons met die wielersponsors erop. Ik ben de website van Eurobottle eens gaan bekijken en daar kan je je eigen bidons bedrukken. Dat scheelt, dan hoef ik ze niet meer te vangen, al is dat ook leuk.

Bedrukte bidons van de sponsor

Ik ga vaak naar wielerkoersen maar als je nagaat in welke sporten allemaal bidons worden gebruikt, dat is oneindig. Natuurlijk in wielrennen, maar eigenlijk in alle teamsporten zijn er bidons vaak bedrukt met de club of de sponsor. Ik zag pas bij het handbal een hele krat met bedrukte bidons, iedereen had zijn eigen bidon met zijn eigen naam erop. Het hele team drinkt water in de breaks en dan is het prettig om je eigen bidon te hebben. Die kratten met bidons zijn heel vet en het is goed voor de sponsor. Je ziet ze soms ook in beeld.

Eigen bedrukte bidon bestellen bij Eurobottle

Op de site van Eurobottle zie je heel veel toepassingen. Ook zijn er veel bedrijven die bidons als relatiegeschenk geven. Water drinken is natuurlijk gezond en veel bedrijven stimuleren hun medewerkers om water te drinken tijdens het werk. Het scheelt onnodig naar het koffieapparaat lopen. En niemand pikte je eigen bedrukte bidon met naam erop, dus ik weet het wel, ik ga een mooie bidon bedrukken met de aanstaande wereldkampioen wielrennen. Ik ben benieuwd wie dat wordt. Maar ik denk dat ik toch nog wel naar wielerkoersen blijf gaan, want dat is toch een mooi wereldje.

Kijk maar eens op de site van Eurobottle.