Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

B2B telemarketing| Teleleads

B2B telemarketing

Als ondernemer heb je het onwijs druk. Dat begrijpen wij van Teleleads maar al te goed. Heb je weinig tijd voor koude telefonische acquisitie? Kost het benaderen van bedrijven je te veel tijd? Geen man overboord. Gelukkig is er een oplossing: B2B telemarketing. Onze telemarketeers hebben veel ervaring met telefonische leadgeneratie. Zowel met telefonische B2B afspraken als met B2B leads.

Maar wat zijn de voordelen voor jou en je bedrijf? En wat doen wij eigenlijk precies? Daar vertellen we je in deze blog meer over. Voor je het weet heb je meer tijd over voor waar je goed in bent: ondernemen.

Specialist in B2B telemarketing

B2B telemarketing door de experts van Teleleads

Maar wat is B2B telemarketing precies? Dit is het telefonisch genereren van kwalitatieve bezoekafspraken of leads: leadgeneratie. Tijdens een prettig telefoongesprek komen we er achter wat de behoefte is van de potentiële klant.

We maken een onderscheid tussen twee manieren van telemarketing. Inbound telemarketing (op initiatief van de klant) en outbound marketing (in ons geval op initiatief van Teleleads). Het resultaat? Meer leads, meer afspraken, meer omzet.

  • In 5 stappen naar jouw salessucces
  • Enthousiast, effectief & ervaren
  • Kaderen behoeften en interesses af
  • Zinvolle leads en extra sales

Meer leads en afspraken

Wij zorgen er voor dat de agenda’s van de accountmanagers te allen tijde goed gevuld zijn met leads. Dit doen we door potentiële klanten te bellen. Merken we dat de klant geïnteresseerd is in jouw product of dienst? Fijn! Dan is afspraken maken de volgende stap.

Wij weten door de telefoongesprekken die we met de ondernemer gevoerd hebben precies wat de behoeften en klanten zijn. Tijdens deze afspraak kan jouw accountmanager de deal zelf sluiten. Deal!

Wij doen het voorwerk en jij sluit zelf de deal.

Laat ons de agenda’s vullen!

Hoe fijn zou het zijn als de agenda’s van de accountmanagers weer compleet gevuld waren? Heel fijn, toch? Onze ervaren telemarketeers zorgen er graag voor dat de accountmanagers geen minuut stilzitten en de sales binnen stromen. Waardevolle afspraken met ondernemers. Dát is waar we samen voor strijden. Daar zetten wij ons voor de volle 100% voor in.

Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. We vertellen je graag meer over onze werkwijze en wat we kunnen betekenen voor jouw salessucces. Wij zorgen voor meer waardevolle leads en afspraken!