Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Auto kopen bij Autobedrijf Harmelen

Afgelopen maand heb ik bij autobedrijf Harmelen een nieuwe auto gekocht. Ik was al enkele maanden opzoek naar een auto die aan mijn wensen voldeden. Ik zocht er één die nog niet al te oud was, maar ik wilde zeker geen nieuwe auto kopen omdat ik dat toch te duur vond. Aangezien ik al enkele jaren mijn onderhoud van de auto bij Autobedrijf Harmelen laat doen weet ik dat ze te vertrouwen zijn en het eerste bedrijf waar ik dus ben gaan kijken voor een auto was Autobedrijf Ter Horst. Ik ben dus gaan zoeken op de website van Autobedrijf Ter Horst en het resultaat mocht er wezen. Lees in deze blog wat ik van het autobedrifj vindt als het gaat om het kopen van een auto.

Auto’s bekijken van Autobedrijf Harmelen

Ik ben bij Autobedrijf Harmelen de auto’s op de website gaan bekijken. Op de website staan onder het kopje occasions veel verschillende auto’s. De auto’s van autobedrijf Harmelen verschilde op het gebied van prijs, grote, kleur maar ook qua bouwjaar. Ik ben dus op de website gaan filteren. Om te kijken of er een auto aan mijn wensen lijstje voldeed. Ik wilde namelijk een auto voor een bepaald budget, tegen een bepaald bouwjaar. Ook moesten er enkele functies opzitten die ik perse op de auto wilde hebben! Ik ben dus gaan filteren en er kwamen twee auto’s uit die aan de eisen voldeden. Echter viel er wel één gelijk af omdat ik die gewoonweg niet mooi vond. Er bleef er dus nog één over bij Autobedrijf Harmelen. Die auto heb ik helemaal bekeken. Ik was enthousiast en heb gebeld of de auto nog beschikbaar was, en dat was die nog!

Kopen

Op dit moment is het een paar weken na het telefoongesprek met autobedrijf Ter Horst en gisteren hebben ik en autobedrijf Ter Horst de onderhandelingen afgerond. De auto wordt rijklaar gemaakt en kan mijn nieuwe auto volgende week op halen!