Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

20ft container, de container die veel opslag biedt

Opslagcontainer van 20ft en transport

De 20ft container verplaatsen is ideaal wanneer u veel extra opslagruimte nodig hebt. De demontabele container is een ruime container die vaak gebruikt wordt bij zeecontainers. Deze zeecontainers worden weer gebruikt voor het transport op de grote schepen die overzees gaan. Dus als u u afvraagt hoe groot zo’n 20ft container verplaatsen nou is moet u naar die containers kijken. Nu zien de zeecontainers er niet heel verzorgd uit, dus heeft zelfbouwcontainer een demontabele container aan haar assortiment toegevoegd. Echter ziet deze 20ft container verplaatsen eruit als een normale container. Dit geeft u de mogelijkheid de 20ft container te verplaatsen en voor meerdere doeleinden te gebruiken.

De 20ft container verplaatsen door zelfbouwcontainer

De 20ft zelfbouwcontainer is een moderne demontabele container. Dit maakt het mogelijk de opslagunit voor meerder doeleinden te gebruiken en maakt de 20ft container verplaatsen ook mogelijk om als tuindecoratie te gebruiken. De demontabele container van zelfbouwcontainer is alle RAL-kleuren mogelijk. Dit maakt de container nog fantastischer en stijlvol. Verder is de container gegalvaniseerd, op die manier is de container makkelijk op te bouwen. De container wordt in 6 losse panelen geleverd. Daarna moet u hem zelf op zetten, op aanvraag kan er geholpen worden. Doordat de 20ft container verplaatst kan worden in losse panelen en wordt geleverd kan deze makkelijk moeilijke plekken bereiken.

Waarvoor kunt u de 20ft container verplaatsen?

U kunt de demontabele container perfect gebruiken als een groot tuinhuis. De 20ft container van Zelfbouwcontainer kan verplaatst worden op maat door een samenwerking met de producent. Op deze manier kunt u wanden weglaten om de 20ft container te verplaatsen en naar wens te maken. Met de demontabele container kunt u een mooi tuinhuis creëren, doordat de demontabele container veel ruimte biedt heeft u veel ruimte in uw tuinhuis. Denk aan een lounge set met tuinstoelen. Of een grasmaaier met een mooie accessoires. De 20ft container verplaatsen kan dus zorgen voor een stijlvol tuinhuis. Door de kleuren die gekozen kunnen worden kan de demontabele container ook perfect aangepast worden aan de tuin en dergelijke. Op die manier valt de container mooi over in de omgeving.

De 20ft container verplaatsen is ideaal voor opslag.

De demontabele container is echter wel ideaal als opslagruimte voor bedrijven. De container is voorzien van een goede luchtcirculatie door luchtruimtes onder en boven in de container. Dit zorgt ervoor dat er geen druppels van het dak vallen bij vochtigheid. Dit houdt in dat u alles op kunt slaan in de demontabele containers zonder angst dat de spullen kunnen beschadigen. De 20ft container biedt verder veel opslag. Ook maakt zelfbouwcontainer het mogelijk om stellingen voor in de container te leveren. Hierdoor creëert u makkelijk opslagboxen. De 20ft container, van zelfbouwcontainer, is dus ideaal voor bedrijven die extra ruimte nodig hebben!

Interesse in een 20ft container verplaatsen?

Heeft u interesse of nog vragen? Neem gerust contact op via 085-0685590 of via info@zelfbouwcontainer.nl. Eerst de container bekijken? Maak een telefonische afspraak en we verwelkomen u graag op de Warmoeziersweg 20 te Bergschenhoek. Bestel nu of vraag uw offerte aan!

https://www.zelfbouwcontainer.nl/cat/demontabele-containers/