Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Welke televisie kun je het beste uitkiezen voor de Nederlandse consument? Een aantal tips op rij

TV’s met gebogen schermen begonnen een paar jaar geleden te verschijnen, eerst op high-end premium TV’s, maar geleidelijk aan werden ze gefilterd tot meer betaalbare modellen. Maar ze zijn onlangs uit de gratie geraakt en nu neemt alleen Samsung ze op in zijn assortiment.

Ondanks de beweringen van fabrikanten dat gebogen tv’s uw kijkervaring kunnen verbeteren door het beeld om u heen te ‘wikkelen’, een beetje zoals het kijken naar een film in de IMAX-bioscoop, suggereert onze deskundige en onafhankelijke testafdeling het tegendeel.

  • We hebben ontdekt dat het gebogen effect in het beste geval minimaal is en alleen echt zichtbaar is als je naar het scherm kijkt terwijl je perfect rechtop zit (iets wat de meeste mensen zelden doen). Gebogen TV’s kunnen nog steeds goed presteren in ons labo, maar denk er goed over na of er een goed is voor u, vooraleer u koopt.

Er zijn genoeg redenen om voor een tv aan de muur te gaan

Houd er ook rekening mee dat als je je tv aan de muur wilt bevestigen, een gebogen model niet zo vlak zit als een flatscreen. Bovendien kan een gebogen scherm er een beetje vreemd uitzien, of zelfs kromgetrokken, als je het vanuit een hoek bekijkt. Populaire tv’s vergeleken We testen bijna alle tv’s van de vier toonaangevende merken – LG, Panasonic, Samsung en Sony – tot 65 inch. Dat betekent dat we de breedte van het assortiment van elke fabrikant zien, van budget 32 en 40-inch sets tot aan de top van het assortiment.

Welke televisie is op dit moment populair?

We hebben een aantal populaire modellen uitgekozen, zodat u kunt zien hoe ze met elkaar te vergelijken zijn. LG OLED55C9PLA Display: OLED-display voor een ongeëvenaard zwartniveau en vloeiende bewegingen. Kenmerken: 4K-display, HDR-ondersteuning voor een beter contrast, spraakbesturing, op Dolby Atmos afgestemd surroundgeluid, streaming en catch-up apps. Deze 55-inch is een belangrijke TV voor LG. Het is een top-tier set met de beste functies en technologie die LG heeft gecreëerd, maar het is niet domme duur. Ga naar onze LG OLED55C9PLA review om te zien of deze TV goed genoeg is om het vlaggenschip van LG te zijn.

http://www.valentinodefilm.nl/waarom-is-het-zo-slim-om-op-tijd-te-kijken-naar-een-lening-snel-geld-lenen-is-namelijk-helemaal-niet-lastig-meer/