Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Welke kalender is perfect voor uw bedrijf?

De ontwikkelingen in de technologie hebben ervoor gezorgd dat steeds meer zaken online gaan. Dit is voor veel activiteiten een zeer positieve verandering, maar niet voor alles. Het blijkt namelijk zo te zijn dat er zaken sneller worden vergeten door het online te noteren. Het opschrijven van iets wat u niet mag vergeten blijkt nog steeds te zorgen voor het minder snel vergeten van belangrijke zaken. Een bedrijf heeft veel belangrijke data die niet vergeten mogen worden, en dan is een geprinte kalender ideaal om te blijven gebruiken. Dit is ook waarom er bij veel bedrijven op de werkvloer of op de werkplek een kalender is te vinden. Dit is een product dat nog steeds zijn waarde heeft ondanks de ontwikkelingen. Een kalender kan ideaal zijn, maar welke kalender is perfect voor uw bedrijf? Dit is wat verder in dit artikel wordt gemeld.

Weekkalender

De populairste en meest gebruikte kalenders zijn de weekkalenders. Deze kalenders geven een duidelijk beeld wat de planning is voor de desbetreffende week. Dit is fijn voor mensen die nog niet ver vooruit hoeven te denken. Deze kalender kan u ook wel zien als takenlijst, omdat het een duidelijk beeld geeft over de aankomende werkweek. Zo kunt u makkelijk afstrepen wat gedaan is, en aan het eind van de week goed weten of alle taken zijn voltooid. Deze kalenders kan u in verschillende groottes krijgen. Deze kalenders kan een werknemer ophangen of op het bureau leggen.

Maandkalender

Een maandkalender kan ideaal zijn voor bedrijven die bepaalde doelen stellen per maand of per kwartaal of per half jaar. Er zijn namelijk verschillende soorten maankalenders te krijgen die een optimaal overzicht geven over wat er moet gebeuren om het einddoel te halen. De verschillende soorten maandkalenders zijn de maandkalender, 3-maandskalender, 4-maandskalender en de 6-maandkalender. Dit zijn allemaal kalenders die wat groter zijn dan de weekkalender, maar dit geeft dus ook een duidelijker beeld voor een grotere periode. Deze kalenders zijn ook te bedrukken met eigen teksten of een logo, en kan dus ook worden gezien als duidelijk promotiemateriaal.

Bureaukalender

Bureaukalenders kunnen ideaal zijn om toe te voegen aan de werkplek van de werknemers. Bureaukalenders kan u laten drukken met een logo en kunnen netjes overkomen op het bureau. U kunt ervoor kiezen om liggende bureaukalenders uit te kiezen of een staande bureaukalender. Een bureaukalender staand is vooral ideaal voor een groter overzicht van de aankomende periode.

Fotokalender

Fotokalenders zijn minder ideaal voor op het kantoor zelf, maar kunnen wel een mooi cadeau zijn voor de werknemers of kunnen worden gezien als een goed relatiegeschenk. Mensen nemen deze gepersonaliseerde kalenders naar huis, en zullen deze elke dag gebruiken om even te kijken of iemand jarig is of dat er een belangrijke datum aankomt.