Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Wat is een verhuurhypotheek?

Een groot verhuurhypotheek werkt net even wat anders dan wanneer je een hypotheek aanvraagt voor een huis dat jezelf gaat kopen en bezit en waar je zelf ook echt in gaat wonen. Het gaat hierbij om andere verzekeringen en belastingen die hierbij komen kijken. Wanneer je een hus hebt gekocht en je dit wilt verhuren moet je daarvoor toestemming hebben van de vereniging van eigenaren om dit te mogen verhuren. Je kan tijdens het aanvragen van een verhuurhypotheek het beste worden begeleid door een ervaringsdeskundige die goed weet hoe het werkt in dit vak en hoe jij het beste kunt zorgen dat de toestemming voor je zal worden verleend.

 

Hulp van een ervaren persoon

De ervaringsdeskundige op het gebied van de verhuurhypotheek heeft al meer dan twintig jaar aan ervaring en er worden meerdere maatschappijen geboden die een oplossing hebben voor bovengenoemd probleem. Wanneer je interesse hebt in een persoonlijke begeleiding bij een aankoop van een specialist is dit ook nog een dienst dat je zou kunnen afnemen. Er wordt ook met je meegekeken naar het rendement dat je eruit kunt halen wanneer je een huis gaat kopen om vervolgens weer te verkopen. Er komt een hele hoop kijken bij het aanvragen van een verhuurhypotheek en hier moet je dan ook  goed in worden begeleid.

 

Wat zit er allemaal in een verhuurhypotheek?

Wanneer je een verhuurhypotheek moet je wel weten wat hier allemaal bij zit. Deze is namelijk beschikbaar voor een natuurlijke persoon, waar jij als consument of als bedrijf voor kunt kiezen. Daarnaast is het een belegging in een woonhuis. Voor het aanvragen van de verhuurhypotheek moet je wel een woonhuis bezitten in Nederland. Het gaat bij het aanvragen van deze hypotheek over een woning die je voor een langere periode wilt verhuren en niet tijdelijk. De inkomsten van de huur worden gedeeltelijk meegenomen in de verhuurhypotheek.