Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Voorzie de items van naamstickers

Voorzie de items van naamstickers

Een goed begin, is het halve werk. De kinderen worden sneller oud dan je denkt. Het is al bijna tijd dat de kinderen naar een kinderdagverblijf of zelfs al naar school toe gaan. Je wilt voorkomen dat spullen hier kwijt of zoek raken. Dit kan door middel van naamstickers. Door middel van een sticker weet je precies welk item van jouw kind is. Als er wat gevonden wordt, dan wordt het ook snel teruggebracht, omdat het item is voorzien van een naam. Daarnaast kan het natuurlijk voorkomen dat kinderen dezelfde items meenemen. Door middel van een naamsticker maak jij de items uniek en worden ze minder snel met elkaar verward. 

 

Waarom stickers? 

Waarom kiezen we tegenwoordig voor stickers? Door middel van een stift kan je gemakkelijk alle items voorzien van een naam. Enkel een stift is voldoende om alles te voorzien van een naam. We kiezen tegenwoordig voor stickers. Dit komt omdat de kinderen dol zijn op de stickers. Er zijn enorm veel verschillende soorten naamstickers verkrijgbaar. De sticker op het item is niet alleen handig voor de naam, maar is ook fantastisch voor het kind. Daarnaast zijn de stickers redelijk makkelijk te verwijderen. Als jij de items voorziet van naam met een stift, dan blijft het erop staan. De sticker kan worden verwijderd, indien het item wordt weggeven. Daarnaast kan het item ook door het broertje, zusje, neefje of nichtje worden gebruikt. Plak er een andere sticker op en klaar is Kees! 

 

Drinkflessen en broodtrommels

Op een kinderdagverblijf zijn natuurlijk enorm veel kinderen aanwezig. Een aantal kinderen dienen nog flesvoeding te krijgen. Om te voorkomen dat jouw kindje de voeding van een ander krijgt, kan je naamstickers gebruiken. De leidsters hebben het al druk genoeg met de kinderen. Stel je voor dat ze ook nog exact moeten weten welke fles van welk kindje is. Door middel van de naamstickers maak je het gemakkelijkere. Als jouw kind al naar school gaat, dan kunnen de naamstickers ook enorm handig zijn. Kijk maar eens rond in de klas. Je zult je verbazen hoeveel kinderen dezelfde broodtrommel of drinkfles meenemen. Om te voorkomen dat de broodtrommels en drinkflessen worden verward met elkaar, zijn naamstickers de ideale oplossing. 

 

Kleding 

Stop. Je hoeft echt niet de hele kledingkast van je kind te gaan labelen. Wij adviseren enkel om de kleding te labelen die veel buiten de deur worden meegenomen. Denk hierbij aan extra kleding voor bij het kinderdagverblijf bijvoorbeeld. Ook accessoires zijn verstandig om te labelen. Een muts en sjaal zijn heerlijk in de winter. Het wordt bij de jas opgehangen aan de kapstok. Het kan voorkomen dat het op de grond valt en vervolgens kwijtraakt. Door het item te labelen, weet iedereen dat de accessoires van jou zijn. Ideaal toch?  

 

https://luckylabels.nl/