Eurprivacy.nl
Image default
Industrie

Veilig staal dankzij Verzinkerij Rijen

Staal wordt veel gebruikt als bouwconstructie. Logisch, want het brengt veel voordelen met zich mee en het is een stevig product voor een kwalitatieve bouwconstructie. Helaas kan staal langzamerhand aangetast worden als het in aanraking komt met zuurstof en water. Dit is iets wat u natuurlijk in een nieuw gebouw wilt voorkomen. Om roest en andere beschadigingen tegen te gaan, gaat u daarom voor thermisch verzinkt staal. Door de constructie van uw project te laten verzinken, wordt het beschermt tegen invloeden van buitenaf en gaat het zo’n 50 jaar langer mee. Dit is dus niet alleen belangrijk voor de veiligheid, maar het is ook nog eens een slimme investering. Verzinkerij Rijen in Gilze-Rijen is gespecialiseerd in dergelijke werkzaamheden. Voor veilig staal zijn zij daarom de juiste partij.

De kwaliteit van het verzinkwerk bij dit vakkundige bedrijf

Het team van dit vakkundige bedrijf streeft enkel naar de best haalbare kwaliteit voor uw verzinkwerk. Maar hoe wordt deze kwaliteit nu eigenlijk behaalt? Allereerst waarborgt de Europese verzinkingsnormen een deel van de kwaliteit. Volgens deze normen gaat het personeel van Verzinkerij Rijen aan de slag met het verzinken van uw staal. Door deze normen worden zaken zoals de dekkingsgraad van de zinklaag bepaald. Ook de afwezigheid van onverzinkte plekken, reparaties aan de zinklaag en een minimale vereiste aan de laagdikte zijn zaken die in deze normen naar voren komen. Met tientallen jaren ervaring over thermisch verzinkt staal weet dit team precies wat ze doen en bent u verzekerd van een veilige constructie in uw bouwproject.

Bespreek de mogelijkheden voor uw project met deze professionals

De mogelijkheden voor uw bouwproject kunt u eenvoudig met het team van Verzinkerij Rijen bespreken. Op de website verzinkerij-rijen.nl vindt u de contactgegevens om hen te raadplegen. Ook vindt u op hun website de voordelen van thermisch verzinkt staal en het totaalpakket aan diensten dat zij aanbieden.