Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

VAB maakt hoogwaardige ziekenhuismeubels en warmtekasten

Oplossingen voor warmtemanagement met warmtekasten

Als specialist in ziekenhuismeubels biedt VAB onder andere producten voor moeder en kind, rooming-in meubilair, behandelstoelen en warmtemanagementsystemen. Voor het warm houden van lakens, doeken, dekens, vloeistoffen en kruiken heeft dit Zwolse bedrijf hoogwaardige roestvrijstalen warmtekasten ontwikkeld. Heeft u warmhoudkasten of ander ziekenhuismeubilair nodig? Het buitendienstteam begeleidt proefplaatsingen en draagt er zorg voor dat na levering alles naar behoren functioneert.

Inbouwwarmtekasten, tafel- en verrijdbare modellen

De warmhoudkasten die VAB levert zijn voorzien van lades of een in hoogte verstelbare plank met sleuven. Het luchtcirculatiesysteem verspreidt de warmte gelijkmatig over de kast. U heeft de keuze uit inbouwkasten, tafelwarmtekasten en verrijdbare warmtekasten. De inhoud varieert. De geleiding van de warme lucht vindt plaats door openingen in de bodem en achterkant. De bediening gaat via een digitaal controlesysteem en de temperatuur is in te stellen tussen de 30° C en 55° C. De medewerkers geven graag vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden.

Biliblanket voor fototherapiesessies

Baby’s die een te hoog bilirubinegehalte hebben, hebben een lichttherapiebehandeling nodig. De B’bloo biliblanket met polyurethaanlaagje van VAB maakt een effectieve en ergonomische behandeling mogelijk in een couveuse, bedje of in de armen van de ouders. Het matrasje geeft straling die op twee niveaus is in te stellen. Het blauwe ledlicht van dit klasse IIa hulpmiddel wordt geleid door middel van glasvezelkabels. De duur van de behandeling kan geprogrammeerd worden. Het team van VAB vertelt graag meer over dit moeder- en kindproduct tijden een afspraak of telefonisch gesprek.

De medische meubels die VAB ontwikkelt zijn weldoordachte producten, die vaak tot stand zijn gekomen in samenwerking met zorgpersoneel. Door goed naar de wensen van zorgmedewerkers te luisteren, ontstaan gebruiksvriendelijke producten die het comfort op de werkvloer en voor de patiënt vergroten!

https://vab.nl/