Eurprivacy.nl
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw motor en scooter beveiligen met een gps tracker

De zon schijnt weer. Tijd om uit de auto te stappen en met de motor of scooter naar uw werk te gaan, boodschappen te doen of lekker te gaan touren. Helaas ligt er op het moment dat u uw motor uit de garage of opslag haalt ook direct een nieuwe dreiging op de loer. Diefstal. En er is niets zo vervelend om uit uw huis en werk te komen en erachter de komen dat uw geliefde tweewielier niet meer op de plek staat waar u hem heeft achtergelaten. Goed nieuws, de GPS tracker biedt de oplossing.

 

GPS tracker motor

Of u uw motor gebruikt om tripjes naar de kust, de bergen of vrienden te maken, er gaat niets boven het vrije gevoel op uw motor. En aan de hand van een motor tracker hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw motor niet meer staat waar hij hoort te staan. Doordat de GPS tracker motor niet zichtbaar wordt weggewerkt én is aangesloten op het contact, weet u altijd de locatie en de status van uw motor. Op het moment dat de motor wordt ingeladen, verplaatst de motor zonder dat het contact aan staat. Dan ontvangt u een diefstalmelding. Ideaal.

 

GPS tracker scooter

Maar niet alleen de motor kent een enorm voordeel bij het volgen. Met een scooter GPS tracker kunt u ook de hippe en praktische tweewieler volgen. Aan de hand van diefstal-, sabotage-, snelheids- of zelfs zonemeldingen blijft u op de hoogte als er iets mis gaat. Maar door de continue locatieaangifte van de gps tracker scooter hebt u altijd een locatie op de kaart.

 

GPS tracking

Nadat het systeem in de motor of scooter is geïnstalleerd, houdt u eenvoudig uw tweewieler in de gaten middels de computer of smartphone app. Beveiligd en wel. Zo wordt GPS tracking wel heel toegankelijk. En het mooiste is dat uw dealer het systeem kan installeren of dat een inbouwspecialist bij u op locatie komt. U hoeft dus zelf niet meer te knoeien met elektra, al kan dat natuurlijk altijd, als u dat wilt.

 

https://www.trackjackeurope.com/gps-tracker/motor/