Eurprivacy.nl
Image default
Verbouwen

Taxatie in omgeving Vlaardingen

Wilt u een woning in Vlaardingen of omstreken laten taxeren? Als gecertificeerd en beëdigd NVM makelaar kan Heintz Makelaars woningen taxeren en u van een officiële waardebepaling voorzien. Een taxatie is het vaststellen van de huidige waarde van een pand of woning. De taxateur neemt de woning aan de hand van diverse factoren onder de loep en stelt op basis van zijn bevindingen een rapport op. In dit rapport wordt toegelicht hoe de factoren zijn gewaardeerd en welke waarde het onroerend goed vervolgens wordt toegekend.

Waar wordt naar gekeken?

Waar wordt door de taxateur dan naar gekeken? Tijdens de taxatie van een woning in omgeving Vlaardingen wordt onder meer gelet op onderdelen als de volgende:

  • Bouwstijl
  • Gebruikte materialen
  • De ligging van het huis of het pand
  • De staat van de bodem
  • Ontwikkelingen van de wijk waar het pand of de woning is gelegen
  • De manier van bewoning
  • Mate van onderhoud en de algehele staat van de woning

In het opgestelde rapport staat precies omschreven hoe deze factoren en meer door de taxateur zijn beoordeeld. Hieruit volgt de taxatiewaarde.

Onafhankelijke NWWI taxateur

Heintz Makelaars is lid van het NWWI, het Nederlandse Woning Waarde Instituut. Deze organisatie waarborgt de kwaliteit van opgestelde taxatierapporten door middel van strenge eisen waar taxateurs aan dienen te voldoen. Iedere makelaar die bij het NWWI is aangesloten dient op basis van dezelfde werkwijze het rapport op te stellen. Hierbij staan onafhankelijkheid, deskundigheid en precisie hoog in het vaandel.

Vrijblijvend kennismaken?

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u voor de aankoop of verkoop van uw woning een taxatie laten uitvoeren? Met het taxatierapport weet u aan welke vraagprijs u moet denken of kunt u de financiering van de aankoop regelen. Vraag gerust om meer informatie of een vrijblijvende kennismaking door contact op te nemen via 010 4601211, of bezoek de website voor meer informatie.