Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Salaris systemen

Salarissen zijn voor veel mensen vanzelfsprekend, maar dit geldt niet voor elk beroep of ondernemer. Neem bijvoorbeeld ZZP’ers zij zijn volledig afhankelijk van zichzelf en moeten zelf ervoor zorgen dat de klant betaald. Ook zijn er verschillende COA’s deze kunnen lastig zijn en zo door sommigen verkeerd worden geïnterpreteerd. Dit heeft verschillende redenen bijvoorbeeld dat er geen tijd is, vaak zijn deze mensen hard aan het werk en maken lange dagen, waardoor het vaak lastig is om zich ‘s avonds nog te verdiepen in deze materie.

Daarom zijn er verschillende bureaus die kunnen helpen en uitleg geven over de verschillende CAO’s. Het bedrijf CBBS bijvoorbeeld is een ook een dergelijk loonbureau. CBBS biedt hulp aan met COA’s in verschillende branches zoals; Schilders, bouw, horeca en transport. Ook verzorgen zij salaris administratie en berekeningen voor deze sectoren. Het bedrijf is al 45 jaar actief in de verzorging van salaris en de bij komende regelingen van MKB bedrijven. Daarnaast is het mogelijk om door software ook de salarissen te regelen via internet. Deze online salarisadministratie is voor bedrijven erg handig, omdat zo alles overzichtelijk kan worden bijgehouden en is het makkelijk om een verandering door te voeren. Ook scheelt dit veel papierwerk en gaan de kosten van de accountant omlaag.

Het standaard pakket ziet er als volgt uit.
De verwerking is binnen 24 uur. Dit is zeer handig omdat zo alles snel geregeld is.
Door de software worden het verkrijgen van salarisstroken, journaalposten en loonstaten eenvoudig.
Ook wordt de aangifte van pensioen en loonheffingen geregeld.
De jaaropgaven van werknemers worden gegeven, ook geeft het systeem online inzicht in de gegevens van de werknemers.
Eenvoudig contact met de helpdesk, zowel per e-mail als telefonisch. De koppeling tussen loonsom enquêtes met CBS verloopt automatisch.
Het digitaal aanleveren van mutaties en gegevens. De loonkosten per uur worden gegeven inclusief de werkgeverslasten. Aanpassingen in de CAO’s worden doorgevoerd, ook worden betaal en loonstaten uitgeven en worden de SEPA betaalbestanden aangeleverd. De standaard service van CBBS is redelijk compleet. Ook is er een upgrade mogelijk naar een uitgebreider pakket.

http://www.cbbs.nl/