Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Fietsen in Corfu? Lees eerst deze tips.

Wil je graag een fiets huren in Corfu? Lees dan eerst deze tips. Je wilt natuurlijk niet dat je fiets gestolen wordt of dat je ergens vast komt te zitten. Daarom geven we hier alvast wat handige tips om veilig op stap te gaan met je fiets. Veel plezier!

Waar op letten bij fietsen op Corfu?

Kies een goede plek uit om je fiets te huren. Er zijn verschillende verhuurders op het eiland, dus kies degene die het beste bij jouw wensen past. Informeer je goed over de routes. Corfu is een groot eiland en er zijn heel wat mooie routes om te fietsen. Kies er daarom eentje uit die niet te lastig is en waar je niet vast komt te zitten. Neem altijd een kaart mee. Ook al denk je de route uit te kennen, het is toch beter om een kaart bij je te hebben. Zo weet je zeker dat je niet verdwaalt en kom je niet ergens terecht waar je niet wilt zijn. Wees voorzichtig met afdalen. Corfu is een bergachtig eiland, dus let goed op als je aan het afdalen bent. Het kan lastig zijn om in één keer naar beneden te rijden en daarom is het beter om even te stoppen en rustig verder te gaan.

Waar fietsen op Corfu?

Er zijn heel wat mooie plekken om te fietsen op Corfu. Zo kun je bijvoorbeeld gaan fietsen langs de kustlijn. Hier vind je prachtige uitzichten en mooie strandjes. Ook is het eiland rijk aan natuur, dus er is genoeg te zien onderweg. Een andere optie is het noordelijke deel van het eiland, waar je door groene bossen en weiden fietst. Dit is misschien wel de meest rustige plek om te fietsen op Corfu. Als je toch liever wat meer mensen wilt zien, kun je ook meer richting het zuiden gaan. Hier vind je namelijk de grootste stad van het eiland, Corfu-stad. In deze drukke stad is genoeg te beleven en er zijn veel plekjes waar je even kunt uitrusten met een lekker drankje of hapje. Kortom, er is voor ieder wat wils op Corfu!