Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Met leerverf geef je sneaker een nieuwe toekomst

Ben je in de stemming om een leuke klus aan te gaan op een vrije middag? Ga dan lekker je leren schoenen verven. Wanneer je wilt leer kleuren en niet zeker weet welke verf de geode is dan is Angelus leerverf een echte aanrader. Angelus leerverf is verf voor lederen oppervlakten. Heb je suède schoenen? Verf deze niet met normale leerverf, maar met speciale Suède leerverf van angelus. Suede leer heeft hele andere eigenschappen dan gewoon leer, dus het is belangrijk dat je met het verven ook duidelijk onderscheid maakt. In de zoektocht naar de juiste verf kun je bij Leerverfshop.nl prima terecht. Leerverfshop.nl heeft een groot assortiment aan kleuren in huis voor iedere verfklus.

De leerverf van Angelus heeft een bijzonder duurzame en hoge kwaliteit. De verf is ook erg flexibel en dat heb je nodig voor op je sneakers. De verf is op basis van acryl en heeft een goede hechting met het leer. Dit zorgt ervoor dat je er nog jaren plezier van zult hebben. Deze verf is vooral bedoeld voor gladde lederen oppervlakten. Op dit soort oppervlakten is de verf erg krasbestendig en watervast. De verf laat zich gelukkig ook nog eens makkelijk aanbrengen. De hoge kwaliteit en de duurzaamheid van de verf maakt Angelus tot een waar begrip in de industrie; bijvoorbeeld schoenmakers en fabrikanten van lederen stoelen en/of bankstellen.

Let wel op dat sudedeleer een aantal hele andere eigenschappen heeft dan het reguliere leer. Gebruik dan ook suede verf. De verf zal niet zomaar afbladderen of af breken. Ook behoudt deze verf vele jaren zijn diepe kleur. De verf, die afkomstig is uit de verenigde staten, staat gegarandeerd voor een resultaat dan een hele lange tijd behouden blijft.

Door je sneakers te verven of wellicht een ledere stoel, kun je helemaal opnieuw genieten van een oud product. Angelus heeft verf in reguliere ne in neon-kleuren, dus er is keuze genoeg.