Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Jeukende armen

Gelukkig is het tijd van het jaar weer afgelopen en hebben we geen last meer van ze, maar wat het was weer raak deze zomer: muggen. Iedereen heeft een hekel aan ze en met een goede reden. Maar gelukkig is er veel te doen om ze tegen te houden. In dit artikel lees je een aantal tips tegen deze vervelende insecten.

De eerste tip is een klamboe. Slaap zeker onder een klamboe omdat je de beestjes op die manier vermijdt. Ze kunnen gelukkig niet door de klamboe heen als je er eentje haalt met extra kleine gaatjes. Je kunt ook een hor voor het raam of de deur zetten. Dit houdt ze ook buiten, maar soms vinden ze toch een manier om binnen te komen. Als ze al binnen zijn raad ik aan een ventilator aan te zetten richting jou toe. Ze houden niet zo van wind of hebben moeite met tegen de wind te vliegen. Het nadeel is dat het misschien wat fris kan worden. Deze tips zijn vrij bekend maar een minder bekende tip is bloempotten en gieters leeg droog houden. Als er plasjes water in de gieter of een pot zitten kunnen de muggen daar hun eitjes kwijt. Daardoor krijg je nog meer muggen dan dat je eerst al had. Dat wil je voorkomen dus houd het allemaal goed droog. Je kunt ook in de winkel een soort muggenval kopen. Je hebt veel soorten dus kijk eens op internet of in de winkel voor goede muggenvallen.

In de zomer zal de lucht vrij vochtig zijn maar in de winter kan de lucht nog al droog worden. Dit veroorzaakt droge hoest of houten meubels kunnen gaan scheuren. Wat je dan in de kamer kunt zetten is een luchtbevochtiger waardoor je een fijne lucht voelt. Het is niet alleen voor als je moet hoesten maar het geeft energie als de lucht wat verser en vochtiger is.

https://shopvoorgezondheid.nl/