Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Het gebruik van medailles

Waar kun je medailles allemaal voor gebruiken?

Iedereen heeft ze wel eens gezien. Van die medailles die je om je nek kunt hangen. Bijvoorbeeld wanneer je zoon een voetbalwedstrijd gewonnen heeft, of tijdens een groot carnavalsfeest in het zuiden van ons land. Medailles zijn dus voor heel veel toepassingen te gebruiken, om die reden bestaan er dan ook ontzettend veel verschillende medailles. Hierbij kun je onder andere denken aan een carnavalsmedaille ofwel een carnavalsonderscheiding, maar ook aan geslagen medailles, rubber medailles, kunststof medailles, printing medailles, SUPER medailles en kunststof medailles. Maar waar kun je een medaille precies voor gebruiken?

Carnavalsonderscheidingen

Je kunt heel veel verschillende medailles kopen, waaronder dus carnavalsonderscheidingen. Dit zijn medailles die aan een prinses of prins carnaval worden gegeven. Wanneer dit een hele mooie onderscheiding is, is dat een goede promotie voor de carnavalsvereniging. Daarom is het aan te raden om de medailles die je in verschillende webshops kunt bestellen, op maat te maken met bijvoorbeeld je eigen logo van de carnavalsvereniging of een eigen afbeelding. Op deze manier is er sprake van een uniek hoogwaardig product dat anders is dan vergelijkbare producten, waardoor uw carnavalsvereniging zonder twijfel opvalt. Wel zo prettig! Er wordt een standaard sportfoto op gedrukt, maar tegen een meerprijs kan er een opdruk naar wens op worden gedrukt.

Medailles kopen

Uiteraard kunt u medailles voor nog veel meer toepassingen gebruiken dan het welbekende carnavalsfeest. Ze zijn ook leuk om te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje, bedrijfsfeest, groot zakelijke event of allerlei andere gelegenheden. Van een sportwedstrijd tussen verschillende basisscholen tot een visserswedstrijd in de Achterhoek. Bekijk gerust de verschillende mogelijkheden die Pinsandmore biedt, of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie. De deskundige medewerkers vertellen graag meer over de mogelijkheden.

https://pinsandmore.nl/