Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Herenkleding tips om stijlvol voor de dag te komen!

Kleren maken de man. Het is als man dus belangrijk om een goede stijl te hebben, om zo een goede eerste indruk achter te kunnen laten. Herenkleding is belangrijker dan ooit, daarom hebben we hieronder een aantal tips op een rijtje gezet om er altijd stijlvol uit te kunnen zien.

Begin met de basics

De basis van de kledingkast van elke man zou moeten bestaan uit een aantal goede basics. Denk hierbij aan een aantal broeken, t-shirt, overhemden, truien, schoenen en jassen. Zorg dat je voor elk seizoen en elke gelegenheid een goede optie in huis hebt, het liefst in basic kleuren zodat je het makkelijk kunt combineren.

Kijk naar je huidskleur

Je huidskleur bepaalt voor een groot deel welke kleding bij je past, in elk geval qua kleur. Als je redelijk bleek bent zijn sommige felle kleuren niet zo’n goed idee, als je wat donkerder bent kan dit vaak weer wel. Let hier dus op.

Hou rekening met je lichaamsbouw

Een andere belangrijke factor is je lichaamsbouw. Met kleding kun je jouw lichaamsbouw accentueren of juist wat voordeliger doen lijken. Dit kan onder andere met de pasvorm en de patronen. 

Laagjes creëren

Je kunt een outfit veel mooier maken door te spelen met laagjes. Een jas over een trui, een spijkerjack over een shirt. Hierdoor kun je met basic kleding toch een hele mooie outfit creëren. 

De juiste materialen

De juiste materialen maken ook heel veel verschil. Goedkoop is daarom niet altijd beter, kwaliteit kun je vaak snel herkennen. Niet alleen gaat het langer mee, ook zit het dan net wat fijner en beter.

Houd je altijd aan de voorschriften

Voor sommige gelegenheden geldt een bepaalde dresscode, hou je hier dan ook aan. Je wil niet de enige zijn die zich er niet aan heeft weten te houden. Overdressed is ook nog altijd beter dan underdressed.

Maak je outfit af met accessoires

Bij herenkleding spelen accessoires een grote rol. Met de juiste accessoires kun je een outfit naar het volgende level brengen. Hierbij geldt vooral; less is more.

https://www.nummerzestien.eu/