Eurprivacy.nl
Image default
Bedrijven

Etiketten nodig? Hier moet je op letten!

Etiketten komen steeds in verschillende soorten en maten. Zo zijn er etiketten op vel en etiketten op rol. Het is daarom belangrijk om de juiste keuze te maken als u etiketten nodig heeft. In dit artikel worden zo een aantal zaken besproken. Daarnaast worden in dit artikel twee specifieke voorbeelden gegeven van etiketten en daarbijbehorende keuzes (de Dymo etiketten en de sluitzegels).

Soorten etiketten

Grofweg zijn er twee soorten etiketten: etiketten op vel en etiketten op rol. Etiketten op vel zijn er op A4-, A5-, A6-, kunststof, pakbon, glans, rond en gekleurd formaat. Met andere woorden, Master etiketten biedt een ruim aanbod aan stickervellen. Bij etiketten op rol heeft u de keuze voor verzendetiketten, etiketten op maat, labels per merk (Dymo etiketten, Brother etiketten), waarschuwingsetiketten, inkjet-memjet, printers & dispensers, inktcartridges & supplies en sluitzegels. Master etiketten biedt wat betreft etiketten op rol dus ook een ruim aanbod aan.

Een voorbeeld: Dymo etiketten

In dit artikel worden de Dymo etiketten nader besproken. Dymo etiketten zijn etiketten op rol en worden bij Master etiketten aangeboden bij labels per merk. Deze etiketten zijn geschikt voor een bepaald soort printer. Bovendien zijn deze etiketten permanent hechtend. Dat betekent dat ze voor altijd vast zullen plakken. Er zijn veel maten van dit soort etiketten beschikbaar. Maak hierin dus zeker de juiste keuze welke u nodig heeft. Ook zijn er bepaalde acties waarbij u de Dymo etiketten koopt met een printer erbij. Sommige van dit soort etiketten zijn ook nog eens resistent tegen water. Nogmaals, maak zeker de juiste keuze in wat u precies zoekt en nodig heeft.

Een voorbeeld: sluitzegels

In dit artikel worden naast de Dymo etiketten, ook de sluitzegels even besproken. Sluitzegels worden bij Master etiketten aangeboden bij etiketten op rol. Sluitzegels zijn eigenlijk ronde of vierkante stickers, om bijvoorbeeld een envelop of een pakje te sluiten. Deze sluitzegels zijn permanent hechtend (dat betekent dat ze voor altijd vast zullen plakken) en ook zijn ze niet scheurbaar. Ook wat betreft de sluitzegels zijn er een heleboel maten beschikbaar. Kijk dus wederom goed welke u precies zoekt en nodig heeft.

Conclusie

Ter conclusie kan er gezegd worden dat er een heleboel etiketten beschikbaar zijn. Als u etiketten nodig heeft, zou u moeten letten op de soort die u nodig heeft (op vel of op rol), wat deze etiketten voor u zouden moeten doen (permanent hechtend, resistent tegen water…) en de maten van de etiketten. In dit artikel werden tot slot twee voorbeelden gegeven van etiketten die Master etiketten aanbiedt, zijnde de Dymo etiketten en de sluitzegels.