Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Een professionele partner voor social media marketing

Overweeg je Youtube marketing, maar ontbreekt het je aan tijd om echt in actie te komen? Schiet het er vaak bij in: het bijhouden van je Facebook en Insta pagina? Zou je de klantenservice voortaan via Twitter en Whatsapp willen laten verlopen, maar weet je niet hoe je die switch snel en handig kan maken? Heb je het zo druk dat je al een maand niet meer op LinkedIn bent geweest? In al deze gevallen is ons advies: neem snel contact op met Your Business Online.

Strategisch social media plan

Your Business Online is een social media bureau dat het complete pakket biedt. De medewerkers beheersen het allemaal: content, video, design, analyses, strategie en sales. Je kunt bij deze firma aankloppen voor een eenmalige marketing strategie, bijvoorbeeld om je nieuwe product te promoten. Wil je het bijhouden van je pagina’s op alle platforms volledig uit handen geven, dat is ook mogelijk. Your Business Online bestaat ruim 10 jaar en heeft meer dan 1000 klanten. Het team is op de hoogte van de laatste trends, dankzij nauwe contacten met de hoofdkantoren van alle belangrijke kanalen.

Resultaten volgen van Facebook advertenties

Your Business Online maakt qua Facebook marketing veelvuldig gebruik van Attribution. Deze tool maakt inzichtelijk welke advertenties daadwerkelijk resultaten boeken. Ieder element dat je op Facebook inzet, is te volgen. Per klant krijg je een transparant en eerlijk beeld te zien: waar klikt hij / zij op, wanneer en hoe vaak? Aanvullend kom je te weten welke apparaten en welke kanalen gebruikt worden. Deze essentiële informatie kun je gebruiken bij een volgende actie.

 

Ben je bekend met Spark AR Studio? Je kunt er filters mee maken. Stel je viert binnenkort een jubileum of er zit een open dag aan te komen. Een nieuw en verrassend filter kan echt voor meerwaarde zorgen.

 

Meta en Tiktok? Your Business Online weet wat er leeft en waar de kansen liggen. TikTok kun je op drie manieren inzetten: je doelgroep bereiken met relevante video’s, samenwerken met  influencers en / of adverteren. Meta is de nieuwe naam van Facebook. Instagram en Whatsapp vallen er ook onder.

https://www.yourbusinessonline.nl/