Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Een camera laat u door deze expert installeren in uw vrachtwagen of wagenpark

Wanneer u de veiligheid van uw chauffeurs wilt vergroten, dan laat u een camera installeren in de vrachtwagen of het wagenpark. Rudozi uit Hendrik-Ido-Ambacht is een installatiebedrijf met jarenlange ervaring in de installatie van camera’s in vrachtwagens. Heeft u zelf verschillende vrachtwagens? Verbeter dan de veiligheid en laat een camera installeren in elke vrachtwagen. De juiste camera’s verbeteren de veiligheid, verminderen het risico op schade of ongevallen en maken manoeuvres makkelijker voor de chauffeurs.

Enkele voordelen van een camera in uw vrachtwagens

Laat u een camera installeren in uw vrachtwagen? Rudozi biedt u advies op maat met een zichtplan. De gebruiker staat hierin centraal, waardoor u zeker weet dat u de juiste oplossing aangeboden krijgt. De camera’s bieden u ook veel voordelen:

  • Dodehoekdetectie: dode hoeken rondom vrachtwagens worden ineens zichtbaar. Dit helpt uw chauffeur om medeweggebruikers beter te zien.
  • Parkeerassistentie: camera’s met parkeerassistentie maken het makkelijker voor chauffeurs om veilig te parkeren en het voertuig te bewegen in krappe ruimtes.
  • Beeldenopnames: in geval van schade of ongevallen kan dit zeer handig zijn. U kunt de beelden eenvoudig opvragen en bij schadeclaims als bewijsmateriaal te leveren.
  • Verbeterde productiviteit: uw chauffeurs hebben minder tijd nodig om manoeuvres uit te voeren of te zoeken naar obstakels voordat ze parkeren.

Verminder de risico’s voor uw transportbedrijf en laat de specialist een camera in uw vrachtwagen installeren. Ze helpen u met het kiezen van het juiste camerasysteem. Lees meer over de camera voor uw wagenpark op de website www.rudozi.nl.

Bel ze voor meer informatie

Deze specialist denkt altijd met u mee over de beste oplossing voor uw situatie. Bel ze eens op en leg uw situatie uit. Ze helpen u vervolgens met persoonlijk advies het juiste systeem te kiezen. Ze installeren een camera op een enkele vrachtwagen, maar kunnen ook zeker hele wagenparken voorzien van de juiste camerasystemen. Verouderde systemen kunt u ook door dit bedrijf laten vervangen om de veiligheid op de weg te vergroten.

https://rudozi.nl/