Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

De techniek leverancier voor jou!

Als u een servicebedrijf binnen techniek bent en uw dienst niet zonder het juiste product geleverd kan worden, is de kans dat u een techniek leverancier moet vinden. Dit kan een lastige klus zijn, omdat u een leverancier wilt met kennis over de techniek. Het moeten experts zijn die u kunnen informeren en adviseren. Ebora is zo’n expert en in het komende artikel leest u over de producten die zij leveren.

Pneumatiek

Pneumatiek, wat betekent dit precies? Pneumatiek is een energievorm waarbij samengeperste lucht zorgt voor een energie overdracht.  Dit wordt ook wel perslucht genoemd. Deze perslucht zorgt ervoor dat cilinders en motoren kunnen bewegen. Pneumatiek is daarom van essentieel belang bij het gebruik van sommige machines. Pneumatiek wordt in de praktijk voornamelijk gebruikt bij lichte werkzaamheden.

Flowmeter

Een flowmeter zorgt ervoor dat u de doorstroming van gas- of vloeistofstroom kunt meten, regelen en besturen. Flow wordt ook wel debiet genoemd. De flow kan worden gezien als de kwantificering van de hoeveelheid medium binnen een bepaalde tijdseenheid. Een flowmeter wordt vele keren vaker gebruikt dan u verwacht. Een wasmachine en vaatwasser maken bijvoorbeeld ook gebruik van een flowmeter. Wilt u een flowmeter aanschaffen? Dan is het niet nodig om naar een speciale winkel te gaan. U bestelt een flowmeter eenvoudig online. Ons advies is om het assortiment van Ebora te kijken voor de juiste flowmeter. 

Terugslagklep

Een terugslagklep zorgt ervoor dat vloeistoffen of gassen maar in één richting worden doorgelaten. De klep wordt tijdens een stroom open geduwd, waarna de klep niet meer open gaat voor terugstroom. Hoe dit in ze werk gaat heeft te maken met de zwaartekracht of de klep zelf. Dit is namelijk per uitvoering verschillend.

https://ebora.nl/