Eurprivacy.nl
Image default
Oog Laseren

De Juiste Borstvergroting

Het verschilt natuurlijk heel erg per persoon wat de motivatie van iemand is om borstvergroting te laten doen. Uiteindelijk is het belangrijkste dat de persoon zich er goed bij voelt. Het is in principe een relatief makkelijke operatie. We vertellen je hieronder graag meer over de drie manieren die het meeste gebruikt worden bij borstvergroting. Uiteindelijk heeft elke manier zijn voor- en nadelen.

 

Borstvergroting boven de borstspier

 

Je kunt kiezen voor een borstvergroting boven de borstspier. Over het algemeen geeft dit het meest natuurlijke resultaat. Een natuurlijk resultaat is natuurlijk de beste borstvergroting. De reden dat dit het meest natuurlijk resultaat geeft is omdat de implantaten dan met je lichaam mee kunnen bewegen. De implantaten bevinden zich ook op de plek waar je borstweefsel zich ook bevindt.

 

Bij vrouwen met kleine borsten loop je wel een kleine kans dat de rand van implantaat voelbaar of zichtbaar is. Dit kan voor vrouwen zijn om ervoor te kiezen deze methode toch niet toe te passen. Uiteindelijk is plaatsing boven de borstspier vooral aan te bevelen als je een grote cupmaat wil, slappe borsten heeft of fanatiek sport.

 

Borstvergroting onder de borstspier

 

Plaatsing van implantaten onder de borstspier wordt meestal toegepast bij vrouwen met kleinere borsten. Wanneer er weinig vetweefsel aanwezig is bereik je met deze methode meestal een natuurlijker resultaat. Het nadeel is wel dat deze methode de eerste twee weken iets meer pijn geeft.

 

Wanneer je het implantaat onder je borstspier hebt zullen je borsten minder natuurlijk bewegen. Wanneer je je borsten aanspant zal de vorm van de implantaat ook iets veranderen. Wanneer je ligt op je rug zullen je borsten ook iets minder natuurlijk vallen.

 

Dual plane borstvergroting

 

Bij deze methode wordt de prothese half onder en half boven de borstspier geplaatst. Met deze methode worden de nadelen vermindert en de voordelen worden gecombineerd. De borst kan namelijk natuurlijk bewegen zonder dat de rand van de implantaat zichtbaar wordt. Ook zal de implantaat niet meebewegen bij het aanspannen van de borstspier.

 

Deze methode wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt, vooral bij vrouwen die van zichzelf niet zoveel borst- of vetweefsel hebben.

 

We raden aan online altijd veel borstvergroting informatie op te zoeken. Er zijn heel veel websites waar vrouwen hun ervaringen delen en mogelijk ook tips geven wat wel en niet te doen bij borstvergroting.

 

https://faceland.nl/