Eurprivacy.nl
Image default
Auto's en Motoren

De beste prijs bij het verkopen van je camper via de automakelaar

Een camper verkopen is lastiger dan je denkt. Mensen stellen andere eisen aan een camper dan aan een normale auto. Beide voertuigen worden op een andere manier gebruikt en bovendien ziet de markt voor campers er heel anders uit dan bij auto’s het geval is. Voor het verkopen van je camper kan een automakelaar voordelig uitpakken. Autodealer MV Motive uit Etten-Leur legt je uit hoe je de beste prijs krijgt bij het verkopen van een camper.

Voordeel 1: besparen op kosten bij het verkopen van je camper

Om de beste deal te krijgen bij het verkopen van je camper is meer tijd nodig dan bij een auto. Bovendien kun je een auto tijdens het verkoopproces gewoon blijven gebruiken terwijl een camper meestal stil blijft staan in een garage of op de parkeerplaats. Dat is kostbaar aangezien je nog steeds moet voldoen aan de voertuigverplichtingen. Door je camper tijdens de verkoop bij autodealer MV Motive in Etten-Leur te stallen kan de auto worden geschorst. Dat betekent dat het voertuig gedurende de verkoopprocedure wordt vrijgesteld van voertuigverplichtingen en je dus niet hoeft te betalen voor verzekering, wegenbelasting en de APK.

Voordeel 2: een camper verkopen via een uitgebreid netwerk

De automakelaar gaat vanuit de autodealer in Etten-Leur op zoek naar de beste deal. Bij MV Motive heeft de automakelaar in 20 jaar een uitgebreid netwerk opgebouwd door heel Nederland. Hier wordt actief gebruik van gemaakt om zo de beste koper voor jouw camper te vinden. Bijkomend voordeel is dat je vanuit deze autodealer niet gebonden bent aan Etten-Leur en omstreken maar dat contacten in het hele land worden aangesproken.

Voordeel 3: een autodealer bij jou in Etten-Leur die met je meedenkt

De autodealer denkt ook met je mee over het traject na de verkoop. Heb je bijvoorbeeld een nieuw voertuig nodig dan wordt je ondersteund met financieringsmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven, verzekeringen en Autotrust garantie. Je wordt dus in alle opzichten ondersteund voor, tijdens en na de verkoop.

Langskomen voor het bespreken van de mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij het verkopen van je camper, het kopen van een nieuwe auto of de financieringsmogelijkheden voor beide? Laat het weten en kom langs voor een vrijblijvende afspraak. Als je van tevoren belt is het ook mogelijk om buiten kantooruren langs te komen bij de autodealer in Etten-leur.