Eurprivacy.nl
Image default
Verbouwen

Charmante ligbaden

Bijkomen in bad

Na een drukke werkdag, een zorgelijke periode of gewoon een zware sessie in de sportschool is er vaak maar één oplossing om volledig tot rust te komen. Juist. Laat je bad vollopen en dompel jezelf onder in een heerlijk warm, schuimig bad. Een kop thee of een goed boek erbij en je bent klaar om weer even volledig tot rust te komen. Waar de badkamer de ruimte is waarin je persoonlijke welzijn wordt geprikkeld, is het bad bij uitstek de geschikte meubel om het wellnessgevoel en je innerlijke rust te vinden.

Charmante ligbaden

Zoek jij een charmante collectie ligbaden? Een Sani-bouw badkamer staat voor kwaliteit en luxe. Het bad is een object dat meteen op je netvlies valt. Daarom is het van groot belang dat je een passende positie kiest. Een ligbad zorgt op deze manier voor een chique uitstraling en maakt een duidelijk statement in de omgeving waar hij wordt geïnstalleerd.

 

Trend: badderen in de slaapkamer

Niet alleen in de badkamer kan een ligbad krachtige indruk maken. Vandaag de dag vind je de ligbaden namelijk niet enkel in de badkamer. Ook in de slaapkamer vindt het bad zijn plaats. De zogenaamde badkamer en suite voert al ruime tijd de trend en is een ware blikvanger in de slaapruimte. Een vrijstaand bad leent zich voor allerlei uiteenlopende situaties en wensen. Het is een veelzeggend en onmisbaar meubel voor je ultieme ontspanning.

 

Unieke vormgeving

Het uiterlijk van de aantrekkelijke collectie ligbaden is zeer verzorgd en netjes afgewerkt. Welk ligbad de beste keuze is, hangt samen met je persoonlijke woonsituatie. Sani-bouw biedt een collectie met voor iedereen een geschikt ligbad. Hoekbaden, vrijstaande baden, zeshoekige banden, of een ‘gewoon’ ligbad: er is volop keus. Ook wordt de grote vraag naar ligbaden op pootjes ruimschoots beantwoord. Door de romantische uitstraling die dit met zich mee brengt, zijn deze ligbaden razend populair. De badpadpootjes zijn te verkrijgen in allerlei soorten, kleuren en maten. Ook is het mogelijk om naast de vanzelfsprekende badpootjes andere badkameraccessoires te kopen of eventueel je ligbad uit te breiden met een whirlpoolsysteem.

 

Creëer je droombad

Volledige ontspanning bereik je door te kiezen voor een vrijstaand bad van Sani-bouw. Er worden tal van mogelijkheden geboden wat betreft de ligbaden. Je persoonlijke smaak heeft grote invloed op welk type ligbad geschikt is voor jouw badkamer. Zoek je een reguliere, traditionele variant of juist een luxueus exemplaar? Wat je ook zoekt, waar je voorkeur ook ligt: bij Sani-bouw vindt je hoe dan ook een geschikt exemplaar. Verwezenlijk jouw perfecte badkamer en het genieten kan beginnen!

 

De aanschaf van jouw perfecte ligbad

Kies je voor iets nieuws, uitdagends en zet jij je ligbad in de slaapkamer neer? Of kies je logischerwijs toch de badkamer als locatie? Welke keuze je ook maakt: in alle gevallen zul je ontzettend gaan genieten van het heerlijke comfort dat het ligbad van Sani-bouw je biedt. Houd bij de aanschaf je doel en je badkameromgeving duidelijk voor ogen. Vind een geschikt bad, gebaseerd op jouw voorkeuren en je komt iedere keer dat je het bad in stapt weer volledig tot rust.