Eurprivacy.nl
Image default
Dienstverlening

Ambachtelijk gegoten messing naambordjes van Naambordkopen.nl

Zoek je een ambachtelijk gegoten naambordje? Dan zou je zeker eens een kijkje moeten nemen bij de messing naambordjes van Naambordkopen.nl. Deze naambordjes worden hier met de hand gemaakt, echt vakwerk. Door de metalen zink en koper te mengen ontstaat de legering messing. Zowel zink als koper zijn minder hard dan de combinatie tussen deze twee. Messing is dus flink stevig en daarom zeer geschikt als naambord. De harde oppervlakte van messing naambordjes leent zich uitstekend voor graveren. De tekst en het huisnummer worden dan ook in het naambord gegraveerd. Vervolgens worden de letters en cijfers zwart ingelakt, wat resulteert in een mooie en strakke uitstraling. Na deze stap is het naambord nog niet klaar. Als laatste wordt het gehele naambord namelijk nog met een extra laagje gelakt, dit is de beschermlaag. Door deze laatste laklaag heeft het messing naambord een lange levensduur. Ideaal natuurlijk, aangezien een naambord meestal in weer en wind buiten hangt. Bij Naambordkopen.nl wordt ieder messing naambord standaard geleverd met bevestigingsmateriaal. De bordjes zijn eenvoudig aan de gevel te bevestigen.

Kleine en subtiele RVS naamplaatjes

Vind je het wel handig wanneer jouw woning goed te vinden is voor de pakketbezorger of postbode maar wil je liever niet een groot naambord naast je voordeur hebben? Misschien omdat je dit niet mooi vindt of simpelweg omdat het ontbreekt aan ruimte naast de voordeur? Ook daar heeft Naambordkopen.nl een oplossing voor: een klein RVS naamplaatje.

De serie RVS naamplaatjes van Naambordkopen.nl zijn uitermate geschikt voor op de voordeur of op de brievenbus. Weinig plek innemend, subtiel en toch prima zichtbaar. De tekst, waar je het lettertype zelf van kan bepalen, wordt in het zwart op het naamplaatje gelaserd. Ook de RVS naamplaatjes worden standaard met bevestigingsmateriaal geleverd. Bij de RVS plaatjes kan je wel jouw voorkeur opgeven tussen dubbelzijdig sterk klevend tape of schroefjes.

Staat de afmeting naar jouw wens niet tussen de voorbeeldbordjes op de website? Of heb je een andere vraag die je graag persoonlijk aan Naambordkopen.nl wilt stellen? Je kan altijd een email sturen naar info@ naambordkopen.nl of tijdens openingstijden bellen naar 0251-241364.

https://naambordkopen.nl/