Eurprivacy.nl
Image default
Aanbiedingen

Alles over loopbaan en begeleiding daarvan

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U bekomt individuele begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, drift, talenten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de propere betrekking te vinden? Wat is mijn passie? Hoe benut ik mijn talenten optimaal. Een uitkomst op deze vraag krijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een opleiding loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ondernemers en carrièremannen- en mevrouwen.

 

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

 Alles weten over de kosten van loopbaanbegeleiding? Kijk dan hier op Ucare.

Jobcheques

Met de loopbaancheques verkrijgt u bilijke loopbaanbegeleiding. Tijdens het loopbaantraject gaat u samen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens ontvangt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw arbeid- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor professionele loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Ambt test

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u krijgt meteen het resultaat in uw mailbox.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de goede arbeid voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de kloppende kant op met uw carrière? Als u vragen heeft betreffende uw carrière, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zich prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende omgeving, de heldere opbouw en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

U wenst promotie maken of aangaande een paar jaar. En hoe kunt u uw leiderschap overtreffen of andere competenties. Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, zelfstandigen, carrièremannen- en vrouwen die met vragen worstelen aangaande hun loopbaan en personeel die in hun opzeggingstermijn en tijdsspanne van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele problemen waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee ondersteunt.

Bent u ontslagen of zit u in opzeggingstermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te bijstaan bij hervormingen in uw leven. Heeft u moeite met wisselingen in uw job of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw ambt- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van raadgeving. Dat advies escorteert u bij het vinden van een opbrengst op uw vraag. Kortom, met de aandacht loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: goedkoop met jobcheques, een traject bezorgt antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

 

 

Cheque besteld; hoe nu voorts?

Heb ik recht op jobcheques mits ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzeggingstermijn zit, kan u uw loopbaancheques reserveren. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om jobcheques te bestellen. Tevens heeft u recht op loopbaancheques tijdens uw tijdsspanne van verbrekingsvergoeding.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan verkrijgt u (binnen 14 dagen) uw loopbaancheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoet.

 

Zijn de loopbaancheques fiscaal aftrekbaar?

Wat indien mijn loopbaancheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw loopbaancheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld automatisch teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de loopbaancheque.

Hoe zien loopbaancheques eruit?

Geldigheidsdatum. Dit is de datum waarvoor het eerste geregistreerde gesprek moet plaatsvinden. Indien u te lang wacht (langer dan 3 maanden) en de geldigheidsdatum verstrijkt, wordt het persoonlijk aandeel vanzelf terugbetaald. U blijft recht op Loopbaanbegeleiding houden. Opnieuw uw jobcheques aanvragen? Dat is mogelijk.

Mits u geen recht op heeft, dan bekomt u een mail of brief met de reden waarom uw aanvraag is geweigerd. Verlangt u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze vestigingen om een afspraak te maken voor gratis kennismakingsgesprek.

 Wat mits ik mijn taak cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Mits u de loopbaancheque onbenut laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een loopbaancheque aan te vragen behoud u.

Heeft u er wel recht op? Dan krijgt u van de firma Edenred een acceptgirokaart voor € 40,- via uw mail of post.

Stap 3. Bezorg de jobcheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).                    

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/