Eurprivacy.nl
Image default
Vakantie

Alles gezien tijdens onze rondreis door Israël

Het stond al jaren op ons verlanglijstje: het maken van een rondreis door Israël. Lange tijd wisten wij niet met welke organisatie wij moesten gaan, wij wilden namelijk in een keer een zo groot mogelijk deel van Israël zien. Daarnaast gingen wij het liefst op reis met een Christelijke organisatie, zo konden wij ook tijdens onze reis ons vasthouden aan onze normen en waarden. Na lange tijd te hebben gezocht naar de beste organisatie voor onze reis, kwamen wij uiteindelijk uit bij Israël Idoed reizen. Deze organisatie sprak ons erg aan omdat zij een erg kleinschalige- en persoonlijke manier van communicatie hadden. Daarnaast is deze reisorganisatie ook Christelijk en konden wij op die manier vasthouden aan de dingen die wij belangrijk vinden.

De mooiste rondreis door Israël

Toen wij hadden besloten om een rondreis te gaan maken door Israël, gingen wij samen in overleg over het type rondreis. Wij houden allebei zowel van natuur, als van cultuur. Doordat Israël van beide markten thuis is, zijn wij gaan kijken naar rondreizen die op beide punten gericht waren. Na een tijdje zoeken zij wij uiteindelijk uitgekomen bij een reis van elf dagen rondom het meer van Galilea. Deze reis was gelukkig nog beschikbaar in de periode dat wij beiden vakantie hadden, hierdoor is onze keuze uiteindelijk op deze reis gevallen.

Een prachtige reis

De reis was werkelijk prachtig, de natuur was echt ontzettend mooi en de mensen waren allemaal zeer hartelijk. Ook zijn wij zeer te spreken over de manier waarop Israël Idoed reizen deze reis mogelijk heeft gemaakt. Er werd namelijk geregeld dat wij op een zo comfortabel mogelijke manier aan onze reis zouden beginnen. Zo werd ervoor gezorgd dat wij een rechtstreekse vlucht kregen en geen gedoe met overstappen zouden hebben. Ook kregen wij een ontzettend vriendelijke Nederlands sprekende gids die ons alles heeft verteld over Israël.

Een absolute aanrader!

De rondreis door Israël is wat ons betreft een absolute aanrader! Wij zouden iedereen die Israël nog een keer wilt bezoeken deze reis aanbevelen. Daarnaast was de service die Israël Idoed reizen bood ook echt top en hebben wij later geen moment spijt gehad van onze rondreis door Israël!

Gerelateerde artikelen

Heerlijk vakantiegevoel in Twente

Probeer eens een tiny house

Vakantiepark