Eurprivacy.nl
Image default
Architectuur

Zoekmachine marketing voor uw bedrijf toepassen

Wat is zoekmachine optimalisatie ? 

Local Scope brengt u verder. Zoekmachine optimalisatie is het aanpassen van de website om deze voor zoekmachines zo leesbaar mogelijk te maken. Dit wordt o.a gedaan door de technische structuur en de teksten op de website te verbeteren. 

Waarom zoekmachine optimalisatie toepassen op uw website ? 

97% van alle internetgebruikers begint naar het zoeken van een product of website via Google.Google verwerkt dagelijks meer dan 50.000.000 zoekopdrachten, dit is alleen nog maar in Nederland. Natuurlijk is het niet haalbaar om bij al deze zoekopdrachten op de eerste pagina te komen, dat is immers ook niet van belang. U moet op de eerste pagina komen op zoekwoorden die voor u belangrijk zijn. Verkoopt u fietsen in Amsterdam, dan is een keyword fietswinkel Amsterdam zéér interessant om op de eerste pagina te komen, omdat men op zoek is naar een fietswinkel in Amsterdam. Door middel van een geavanceerde tool kunnen wij voor u bekijken wat belangrijke zoekwoorden zijn voor uw bedrijf om op deze manier interessante bezoekers naar uw website te krijgen die vervolgens aankopen doen in uw winkel. Dit kan lokaal, regionaal of landelijk afhankelijk van uw afzetgebied. 

Hoe hoger in Google hoe eerder iemand op de link klikt
Hoe meer bezoekers op de website komen des te groter de kans op aanvragen
Hoe vaker mensen de website voorbij zien komen, des te groter de naamsbekendheid
Hoe logischer de website ingedeeld is des te groter de kans op conversie

Zoekmachine optimalisatie bij Local Scope

Wij zorgen met een specialistisch team ervoor dat u het juiste zoekverkeer krijgt naar uw website, immers meer bezoekers is fijn maar als deze geen klant worden heeft u er weinig aan. Door onze keyword tools te gebruiken gaan wij kijken hoe er naar uw product wordt gezocht en wat voor benamingen de consument aan uw product geeft om op deze manier teksten te schrijven waar de bezoeker in geïnteresseerd is.

http://www.localscope.nl/