Eurprivacy.nl
Image default
Auto

Zo werkt carwrappen

Zo werkt carwrappen

Het fenomeen carwrappen is nog niet echt ingeburgerd in Nederland en daarom staan mensen er vaak ook nog wat huiverig tegenover. Dit is onterecht, het is juist namelijk een zeer veilige manier om uw auto aan uw wensen aan te passen! Hoe gaat carwrappen nu precies in zijn werk? Als eerste wordt er een ontwerp gekozen naar uw wensen en wordt de folie ontworpen. Vervolgens worden koplampen, deurklinken, stootstrips en dergelijk verwijderd, waarna de folie op uw voertuig aangebracht kan worden. Deze wordt vervolgens geföhnd en gefixeerd.

 

Waarom kiezen voor carwrappen?

Er zijn veel mensen die het uiterlijk van hun voertuig graag wat aan zouden willen passen. Bijvoorbeeld omdat ze niet van een effen kleur houden of omdat ze graag een metallic kleur willen in plaats van matte lak. Carwrappen is dan een goede manier om het uiterlijk te veranderen. Doordat de folie weer verwijderbaar is, kunt u zich helemaal uitleven in kleur en ontwerp en iets kiezen wat helemaal bij u past. Door de folie weer te laten verwijderen, is de auto uiteindelijk toch goed weer te verkopen. Carwrappen is ook ideaal voor bedrijfsauto’s. U kunt natuurlijk gebruik maken van stickers, maar deze zorgen vaak voor een lichte verkleuring in de lak, waardoor de auto minder goed weer te verkopen is.

 

Veel voordelen

Carwrappen biedt u dus heel veel voordelen, namelijk:

  • dat u heel veel mogelijkheden hebt wat betreft kleur en ontwerp
  • dat de wrap uiteindelijk weer eenvoudig te verwijderen is, waardoor u niet bang hoeft te zijn dat u uw voertuig nooit weer kunt verkopen
  • dat u geen last krijgt van verkleuringen in de autolak

Daarnaast zorgt carwrappen er ook nog eens voor dat de lak beschermd wordt tegen weersinvloeden en tegen het ontstaan van kleine krasjes. Het werkt dus ook nog eens als een beschermlaag.

http://www.mondice.nl/carwrapping/