Draadloze Videowall

Als u uw videowall draadloos wilt maken zult u gebruik moeten maken van bv GSM, GPRS, CDMA, 3G of een andere draadloos communicatienetwerk. U kunt dan real time op afstand de gegevens op de videowall veranderen zonder dat er een kabel hoeft te worden gelegd. Met name in gebieden met harde grond of lange afstanden is dit een veel goedkopere oplossing dan bekabeling te laten aanleggen. 1 van de nadelen is wel dat een draadloze verbinding makkelijker te hacken is dan een vaste verbinding. Houdt hier rekening mee als u een videowall of led scherm aanstuurt.

om informatie naar de Videowall over te zenden via een draadloos GSM, GPRS, CDMA, 3G of ander draadloos netwerk wordt gebruik gemaakt van het TCP/IP netwerkprotocol.

Eenvoudige installatie en onderhoud verbinding videowall:

Voor het opbouwen van een betrouwbare verbinding is inbellen en automatisch opnieuw inbellen niet meer nodig. Het systeem is storing bestendig ontworpen, en bestand tegen electromagnetische straling. Daarnaast kan het goed tegen lage en hoge temperaturen.

Router en SIM voor videowall

Om een draadloze verbinding met een videowall te maken heeft men een router nodig met een SIM kaart. De router kan een simpele standaard router zijn of u koopt een router van bijvoorbeeld Novastar. Novastar is een bekend merk en levert meer hardware voor led schermen. Denk dan aan videoprocessoren, receivingcards en sendingcards. Daarnaast zult u een abonnement moeten afsluiten bij een landelijke provider. Als u alleen plaatjes gaat versturen kan dit een abonnement zijn met weinig dataverbruik. Gaat u ook films uploaden naar de videowall dan zou ik voor een data bundel van een paar Gigabyte gaan. Dan heeft u altijd genoeg ruimte. Met name via een 4G netwerk zijn de gegevens dan snel te uploaden.

https://www.optisite.nl/

Redenen om te kiezen voor het uitbesteden van de administratie

Administratie is een complexe en tijdrovende taak. Niet alle medewerkers zijn gekwalificeerd en bekwaam genoeg om de adminstratie van een bedrijf te beheren. Door het uitbesteden van adminstratie diensten kan een klein bedrijf zich richten op de kern van het bedrijf en tegelijkertijd geld besparen. Soms zal een klein bedrijf ervoor kiezen om de administratie uit te besteden aan een ander bedrijf omdat dit een consistente afstemming mogelijk maakt en nuttig is als het gaat om fraudepreventie.

Daarnaast biedt het inhuren van een externe administratie een klein bedrijf toegang tot de expertise van specialisten en de nauwkeurigheid die gepaard gaat met jarenlange ervaring in de administratie. Laten we de waarde van de benodigde expertise niet onderschatten. Zelfs doorgewinterde professionals hebben moeite om de verschillende opstartkosten, waarvan sommige wel en andere niet fiscaal aftrekbaar zijn, in kaart te brengen. Welke kans heeft iemand zonder ervaring om alles goed te doen? Een verkeerde indeling van de administratie kan leiden tot een controle of het missen van mogelijke kortingen die er mogelijk waren.

Door de administratie uit te besteden aan een bedrijf dat hier veel ervaring mee heeft wordt het risico op fouten in de administratie sterk verminderd en weet je zeker dat je niet in de problemen gaat komen. Veel externe adminstratiebedrijven zullen daar ook een garantie op geven, zodat zij verantwoordelijk zijn voor fouten die ze eventueel zouden maken.

Zelf voor een bedrijf op zoek naar administratie Nederland? Kijk eens op Administratiekaart voor meer informatie en verschillende offertes en vindt het meest geschikte administratiebedrijf.

https://administratiekaart.nl/

Online briefpapier laten drukken

Briefpapier drukken

Heel populair is het niet meer en het zal ook zeker niet het eerste zijn wat er in je opkomt als je denkt aan huisstijl/ promotiemiddelen. Toch is briefpapier nog erg belangrijk voor je bedrijf. Bij alle communicatie die offline verloopt kan je namelijk gebruik maken van briefpapier. Je kan je eigen identiteit gemakkelijk weergeven op je eigen briefpapier. Briefpapier drukken kan offset of digitaal, afhankelijk van de oplage die je wenst. Wanneer je graag briefpapier wilt dat gepersonaliseerd is dan kan dit ook zeker bij een drukkerij. Zij kunnen ervoor zorgen om bijvoorbeeld een nummering mee te printen of bedrijfsgegevens. Dit is ideaal voor mailings en andere unieke stukken. Wil je graag briefpapier bestellen? Bekijk dan online de mogelijkheden. Er zijn veel drukkerijen die wat voor je kunnen betekenen en ervoor kunnen zorgen dat je binnen een korte tijd allerlei soorten briefpapier binnen hebt. Wanneer je besluit dit online te doen bij een drukkerij dan moet je altijd eerst een aantal stappen doorlopen voordat je kan gaan bestellen.

Online bestellen

Je moet bijvoorbeeld het formaat doorgeven, het soort papier wat er gebruikt moet worden en ook het gewicht hiervan kan je zelf bepalen. Briefpapier drukken kan dus geheel naar wens. Wanneer je deze stappen hebt doorlopen kan je altijd nog kiezen voor een aantal extra’s opties. Sommige, zoals schoonsnijden, is verplicht om te kiezen. Na alle stappen selecteer je je oplage die jij graag wilt ontvangen en de levertijd. Nadat de betaling succesvol is afgerond kan je je ontwerp doorgeven zodat je krijgt wat je wilt!

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/briefpapier-drukken

Linkbuilding, welke strategie pas jij toe?

Het liefst wil je vast zo goed mogelijk gevonden worden op het internet. Hadden we vroeger aan ons visitekaartje, een uithangbord en een advertentie in de krant genoeg, nu telt de waardering van het publiek nog meer mee. Want vinden ze je website leuk of interessant, dan bestaat de kans dat men een link naar je site of artikel opnemen. Dat heeft niet alleen als voordeel dat internetters vaker een ingang naar jouw website vinden, maar ook de zoekmachines waarderen een website meer waarnaar veel links verwijzen.

Zelf doen, of overlaten aan de specialist?

Hierdoor kom je hoger in de zoekresultaten. Dit is dus echt een win-winsituatie. Vooral als je links krijgt van websites die zelf ook in goed aanzien staan bij zoekmachines. Om links te scoren (linkbuilding) bij een andere website zijn er verschillende mogelijkheden, waar je eigenlijk het beste een professional mee aan de slag kunt laten gaan. Linkbuilding uitbesteden is verder een goed idee als je graag volledig aan de slag wil met het verkopen van jouw product of het uitvoeren van jouw dienst. Het is namelijk een lastige en arbeidsintensieve klus om aan een goed netwerk van links te komen.

Slimme strategie

Een gespecialiseerd bureau voor zoekmachinemarketing kan je helpen met alle linkbuilding werkzaamheden. Een goed bureau zorgt voor een slimme linkbuildingstrategie en schrijft unieke teksten met uitgekiende links voorzien van de juiste linknaam. Het reageren op relevante blogs en deelnemen aan forums waarbij een link wordt achtergelaten naar jouw website achterlaten mag ook niet ontbreken. Daarnaast is het ook van belang dat je je eigen site geregeld voorzien van goede, nieuwe content. Je ziet het: er is veel werk aan de winkel als je zoveel mogelijk uit je linkbuilding wilt halen. Wil je meer informatie? Kijk dan eens op proseo.nl.

Een rechtsbijstandsverzekering eenvoudig online afsluiten

Heb jij eigenlijk al een rechtsbijstandverzekering? Nee? Dan is het slim om je daarover te laten informeren. Maar ook als je er al wel eentje hebt, is het goed om te weten dat Ditzo een zeer aantrekkelijke rechtsbijstandverzekering voor je heeft. We leggen je kort uit waarom een rechtsbijstandverzekering zo belangrijk is. Namelijk, de kans op een juridisch conflict in het dagelijks leven is vaak groter dan je denkt. Denk maar eens aan een conflict met je werkgever of een geschil met de leverancier van je nieuwe televisie. Zorg je dan zelf dat je krijgt waarop je recht hebt, of zullen wij dat voor je doen?

Ditzo, de meest klantvriendelijke verzekeraar

Waarschijnlijk vraag jij jezelf nu af: Wat is een goede rechtsbijstandverzekering? Om te beginnen is dat een verzekering die je afsluit bij een goede verzekeraar. We willen je er daarom graag op wijzen dat Ditzo al 3x op rij de meest klantvriendelijke verzekeraar is. Bij Ditzo kan je ook direct online verzekeringen afsluiten. Handig, want dat kan dus 24 uur per dag vanuit je luie stoel. Onze voorwaarden zijn helder en de premies scherp. Bovendien helpen we je altijd bij overstappen. Hijs jezelf daarom gelijk in je luie stoel en profiteer van het voordeel dat je bij Ditzo geen eigen risico hebt. Bovendien is er geen wachttijd en hoef je alleen maar datgene te verzekeren wat je echt nodig hebt. En alsof dat nog niet genoeg is, kan je vertrouwen op de beste juridische hulp. Die wordt namelijk verzorgd door DAS!

https://www.ditzo.nl

Een rechtsbijstandsverzekering online afsluiten zonder wachttijd

Heb jij ook zo’n hekel aan wachttijden bij het afsluiten van een rechtsbijstandverzekering? Kies dan voor Ditzo want daar heb je dat probleem niet. Wij houden van doorpakken en doortastend handelen. En daar hoort geen wachttijd van je rechtsbijstandverzekering bij. In plaats daarvan sluit je deze online bij ons af zonder wachttijd. Je bent dus direct verzekerd, mits er geen lopend conflict is.

Klantvriendelijk met een scherpe premie

Maar dat is niet het enige waar we bij Ditzo doortastend in zijn. Ook de premies zijn bij ons bijzonder scherp. Het is dus niet voor niks dat we al 3x op rij de meest klantvriendelijke verzekeraar zijn. Wij luisteren naar wat onze klanten willen, zoals het direct online kunnen afsluiten van de verzekering. Ook bieden we graag onze klanten een goede dekking aan. Zo komen we uit bij een goede en goedkope rechtsbijstandverzekering.

Verzekerd van een complete en flexibele dekking

Je verzekert bij ons alleen datgene wat je echt nodig hebt. Standaard ben je direct verzekerd voor de meest voorkomende juridische conflicten. En zodra er een conflict dreigt, dan zijn wij er om je te helpen en krijg je direct telefonisch advies.  

Een rechtsbijstandverzekering bij Ditzo is trouwens uiterst flexibel. Je bepaalt zelf welke modules en dekkingen je aan- en uitzet wanneer jij dat wilt. Ook de kwaliteit van de juridische hulp is bijzonder goed. Die wordt namelijk geboden door de mensen van DAS. Heb je misschien nog aanvullende modules nodig? Dan sluit je die ook direct af bij je nieuwe rechtsbijstandverzekering. Ga gelijk aan de slag en bekijk je premie!

https://www.ditzo.nl

Een betere klantervaring met narrowcasting

Door middel van narrowcasting kunt u klanten voorzien van informatie, waardoor ze begroet worden in uw bedrijf en gelijk de juiste informatie krijgen. Denk bijvoorbeeld aan het tonen van het dagmenu op een groot scherm, zodat uw gasten gelijk weten wat het menu van de dag is. Ook kunt u interactieve data weergeven, bijvoorbeeld of er nog plek is in uw restaurant. Er zijn verschillende soorten narrowcasting, waarbij de variant digitale bewegwijzering het bekendst is. Door middel van een scherm geeft u aan waar de klant heen moet, zodat hij snel zijn weg kan vinden. Ook kunt u een commerciële boodschap meegeven aan de klant. Steeds populairder wordt een interactieve variant, waar de klant zelf mee kan doen door middel van een touchscreen of touch panelen. Zo kan de boodschap worden aangepast op de klant die binnenkomt en wordt de boodschap persoonlijker.

Externe communicatie met narrowcasting

Meestal wordt narrowcasting gebruikt om klanten die uw bedrijf binnenkomen van informatie te voorzien. Dat kan natuurlijk statische informatie zijn, zoals bewegwijzering of andere informatie. Maar het is ook mogelijk om de informatie die wordt weergegeven aan te passen op de klant die binnen komt. Dat kan door de klant een touchscreen aan te bieden, waar hij zelf de informatie kan aansturen die op het scherm komt. Maar ook voor u levert het interessante informatie op over de klant. Ook is het mogelijk om de klant te herkennen die binnen komt, zodat u nog beter de informatie kan aanpassen.

Interne communicatie

Intern kunt u ook informatie doorgeven, denk bijvoorbeeld aan de jaarcijfers. Met schermen in uw bedrijf is het mogelijk om dit snel en makkelijk te verspreiden in uw bedrijf en het onder de aandacht van uw medewerkers te brengen. Ook kunt u activiteiten bekend maken, reserveringen van bedrijfsruimtes of actuele verkeersinformatie.

http://www.leferinkdocumentworks.nl/oplossingen/slimme-software-oplossingen/narrowcasting/

Training OR en u

Het leiden van een groep is moeilijker dan veel mensen denken. Daarnaast kan het behoorlijk lastig zijn om in een groep te functioneren. Er komen namelijk sociale aspecten bij kijken, zoals samenwerken, omgaan met conflicten en zo voorts. Daarnaast zijn er ook aspecten met betrekking tot de volgende factoren:

  • Management
  • Talent begeleiding
  • Indienen van klachten
  • Omgaan met kritiek

Tijdens een training OR wordt hier ook aandacht aan besteed. Zo komen bijvoorbeeld meerdere modellen aan bod om feedback te geven, groepen samen te laten werken en dergelijke. Toch zijn dit zeker geen theoretische lessen. Sterker nog, het praktische blijft altijd een belangrijke rol spelen in de training OR.

Fluctuaties in emoties en gemoedstoestanden

Zoals hier boven al geschreven stond, kan het behoorlijk lastig zijn om een groep succesvol te laten samenwerken. Vooral voor de wat meer senior leden van de medezeggenschapsraad kan het dan ook nuttig zijn om daar iets over te weten. Bijvoorbeeld via een training OR. Een training OR houdt zich namelijk ook bezig met de zachtere aspecten van het leiden van een ondernemingsraad, zoals in de bullet points hier boven beschreven. Het gaat dan om emoties, gemoedstoestanden, identiteiten, creativiteit, diversiteit en zo voorts.

Het stimuleren van creativiteit

Een gezonde dosis kan tot meer creativiteit leiden. Dit is echter alleen het geval wanneer diversiteit ook goed gemanaged kan worden. Als diversiteit ongebreideld wordt aangeboden, dan kan het ook tot frustratie en een moeilijke samenwerking leiden. Dat heeft zowel een negatief effect op de creatieve output als op de efficiëntie en productie van de groep. Met dit in het achterhoofd kan er dan ook gericht worden ingespeeld op diversiteit door de gelijke aspecten van elkaar te benadrukken en samenwerken te stimuleren. Ook dit komt zeker aan bod bij de verschillende soorten training.

http://www.academy4-or.nl/or-trainingen/training-or-basis/

Salarisverhoging

Iedere werknemer wil na verloop van tijd meer gaan verdienen in een bedrijf. Hier zijn ook goede redenen voor want des te langer iemand werkzaam is in een bedrijf des te meer kennis iemand op doet over de processen binnen het bedrijf en hoe waardevoller iemand daarom voor het bedrijf wordt. Dit is precies wat de 19 jarige vakkenvuller Soufian ook dacht. Soufian is fulltime werkzaam bij de Albert Heijnn, onderdeel van Ahold, en verdient hier op jaarbasis zo’n 12500 euro. Omdat hij 19 jaar is verdient hij slechts 60 procent van het volwassenen minimumloon en hij is met deze salarisberekening helemaal niet eens. In zijn ogen verricht hij namelijk zijn taken even goed, zo  niet beter, dan zijn collega’s die toevallig een paar jaar ouder zijn.

Soufian besloot hierdoor tegen deze manier van loonberekening in actie te komen. Hij ging echter geen heel verhaal halen bij zijn direct leidinggevende maar hij besloot om naar de aandeelhoudersvergadering van Ahold te gaan en hier een aantal vragen te gaan stellen aan de Ahold baas Dick Boer.  Hij vertelde de topman het volgende. “Meneer Boer, u verdiende in 2013 zo’n 3,7 miljoen euro. Dat is per uur zo’n 1600 euro. Ik verdien 5,96 euro per uur”, begint Soufian zijn betoog. ”Iets meer dan het minimum jeugdloon. Dat is 60% van het volwassenen minimumloon. Ter vergelijking, meneer Boer, om uw loon van één jaar te evenaren moet ik 299 jaar werken, fulltime. Ja, u hoort het goed, 299 jaar.”

Met dit betoog maakte Soufian niet alleen zijn eigen standpunt duidelijk maar haalde hij ook een heel ander standpunt naar boven. Waarom verdienen de topmannen van de grote bedrijven zo schandalig veel geld. Dat het besturen van een topbedrijf erg moeilijk is en goed beloont moet worden begrijpt iedereen maar is het echt rechtvaardig dat een topman bijna 300 keer zoveel verdient dan een andere hardwerkende werknemer binnen het bedrijf?

http://www.cbbs.nl/

Erasmus

Als je in Nederland woont dan moet je eigenlijk wel eens gehoord hebben van de naam Erasmus. De naam Erasmus is namelijk aan talloze gebouwen in Nederland gekoppeld. Vooral in Rotterdam vind je de naam overal terug. Zo heb je de zeer bekende Erasmusbrug, de Erasmus Universiteit en ook het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. Wie was deze Erasmus toch? Desiderius Erasmus was een grote filosoof, theoloog en schrijver uit de late middeleeuwen en de vroegmoderne tijd. Desiderius Erasmus werd in  1467 geboren in Rotterdam en is vooral bekend geworden van zijn vertaling van het nieuwe testament maar ook vanwege zijn filosofische werken. Zijn gehele leven staat Erasmus zeer kritisch tegenover de katholieke kerk en de vele misstanden maar uiteindelijk sluit hij toch niet aan bij Maarten Luther, die toentertijd bezig was met kerkhervormingen. Erasmus sterft uiteindelijk in 1536 in het Zwitserse Basel.

In Rotterdam is men nu bezig om ook het geboortehuis van Erasmus een beter gezicht te geven. Erasmus werd geboren in een groen hofje naast de Laurenskerk in Rotterdam en nu wil men dit huis gaan markeren door het portret van Erasmus  te schilderen op een losse gevel te schilderen. Nu wordt het huis nog gemarkeerd door een vrijstaand bord bij een parkeerplaats maar deze nieuwe markering doet het geboortehuis veel meer eer aan.

Sowieso  is coding and marking tegenwoordig veel belangrijker dan vroeger. Denk maar eens aan de duizenden pakketten die vanwege de opkomst van online winkelen dagelijks verstuurd worden. Al deze pakketten moet een code hebben zodat de consument thuis de bestelling vanaf het magazijn tot aan zijn huis kan volgen. Daarnaast zie je ook de opkomst van QR codes. Hierbij kan de consument door middel van het scannen van de code met zijn mobiele telefoon allerlei extra informatie ontvangen. Voor het printen van QR codes is de aankoop van een QR code printer cruciaal.

http://www.kba-metronic.com/nl/