Draadloze Videowall

Als u uw videowall draadloos wilt maken zult u gebruik moeten maken van bv GSM, GPRS, CDMA, 3G of een andere draadloos communicatienetwerk. U kunt dan real time op afstand de gegevens op de videowall veranderen zonder dat er een kabel hoeft te worden gelegd. Met name in gebieden met harde grond of lange afstanden is dit een veel goedkopere oplossing dan bekabeling te laten aanleggen. 1 van de nadelen is wel dat een draadloze verbinding makkelijker te hacken is dan een vaste verbinding. Houdt hier rekening mee als u een videowall of led scherm aanstuurt.

om informatie naar de Videowall over te zenden via een draadloos GSM, GPRS, CDMA, 3G of ander draadloos netwerk wordt gebruik gemaakt van het TCP/IP netwerkprotocol.

Eenvoudige installatie en onderhoud verbinding videowall:

Voor het opbouwen van een betrouwbare verbinding is inbellen en automatisch opnieuw inbellen niet meer nodig. Het systeem is storing bestendig ontworpen, en bestand tegen electromagnetische straling. Daarnaast kan het goed tegen lage en hoge temperaturen.

Router en SIM voor videowall

Om een draadloze verbinding met een videowall te maken heeft men een router nodig met een SIM kaart. De router kan een simpele standaard router zijn of u koopt een router van bijvoorbeeld Novastar. Novastar is een bekend merk en levert meer hardware voor led schermen. Denk dan aan videoprocessoren, receivingcards en sendingcards. Daarnaast zult u een abonnement moeten afsluiten bij een landelijke provider. Als u alleen plaatjes gaat versturen kan dit een abonnement zijn met weinig dataverbruik. Gaat u ook films uploaden naar de videowall dan zou ik voor een data bundel van een paar Gigabyte gaan. Dan heeft u altijd genoeg ruimte. Met name via een 4G netwerk zijn de gegevens dan snel te uploaden.

Redenen om te kiezen voor het uitbesteden van de administratie

Administratie is een complexe en tijdrovende taak. Niet alle medewerkers zijn gekwalificeerd en bekwaam genoeg om de adminstratie van een bedrijf te beheren. Door het uitbesteden van adminstratie diensten kan een klein bedrijf zich richten op de kern van het bedrijf en tegelijkertijd geld besparen. Soms zal een klein bedrijf ervoor kiezen om de administratie uit te besteden aan een ander bedrijf omdat dit een consistente afstemming mogelijk maakt en nuttig is als het gaat om fraudepreventie.

Daarnaast biedt het inhuren van een externe administratie een klein bedrijf toegang tot de expertise van specialisten en de nauwkeurigheid die gepaard gaat met jarenlange ervaring in de administratie. Laten we de waarde van de benodigde expertise niet onderschatten. Zelfs doorgewinterde professionals hebben moeite om de verschillende opstartkosten, waarvan sommige wel en andere niet fiscaal aftrekbaar zijn, in kaart te brengen. Welke kans heeft iemand zonder ervaring om alles goed te doen? Een verkeerde indeling van de administratie kan leiden tot een controle of het missen van mogelijke kortingen die er mogelijk waren.

Door de administratie uit te besteden aan een bedrijf dat hier veel ervaring mee heeft wordt het risico op fouten in de administratie sterk verminderd en weet je zeker dat je niet in de problemen gaat komen. Veel externe adminstratiebedrijven zullen daar ook een garantie op geven, zodat zij verantwoordelijk zijn voor fouten die ze eventueel zouden maken.

Zelf voor een bedrijf op zoek naar administratie Nederland? Kijk eens op Administratiekaart voor meer informatie en verschillende offertes en vindt het meest geschikte administratiebedrijf.

https://administratiekaart.nl/

CV-ketel: waterzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen – wat is dat?

Door je verwarmingssysteem waterzijdig in te regelen kun je het meeste rendement behalen. Er worden bijzondere knoppen voor de radiator gebruikt waarmee je twee grote voordelen behaald. 1) de cv-ketel verwarmt efficiënter doordat de radiatoren perfect in balans zijn en 2) de ruimtes in je huis die je aan het verwarmen bent worden op een evenwichtigere manier warm. Dit resulteert en meer gemak en comfort, en de stookkosten worden ook minder. Dit is een investering die je maar één keer hoeft te doen, en je kunt daarmee tot wel 20% besparen op de kosten voor het verwarmen van je huis. Meestal is het zo dat je bij het kopen of vervangen van een cv-ketel de keuze hebt voor waterzijdig inregelen.    

De voordelen van waterzijdig inregelen op een rijtje:

We hebben de voordelen hier in een duidelijk overzicht neergezet:

  • Je bespaart aanzienlijk op je stookkosten. Dit kan tot wel 20% schelen.
  • Er wordt op een evenwichtige manier warm gemaakt.
  • Je cv-ketel zal veel langer meegaan
  • Je zal minder last hebben van leidingen die suizen

Waterzijdig inregelen: hoe werkt dit precies?

Het komt regelmatig voor dat verwarmingsinstallaties niet op de juiste manier zijn afgesteld. Dit heeft als gevolg dat de radiatoren niet op een evenwichtige manier warm worden. Zo zul je zien en merken dat de radiator die het verst weg van de cv-ketel ligt het minste warm water krijgt en dus ook het minst goed kan verwarmen. De radiator die het dichts bij de cv-ketel ligt, wordt het snelste warm en krijgt tevens ook het meeste water. Je merkt dat je steeds meer en meer gaat stoken, om de ruimte warm te krijgen. Maar dit lukt niet zo goed. Met waterzijdig inregelen zorg je ervoor dat alles in feite wordt uitgebalanceerd. Er zal daardoor altijd precies genoeg en evenveel water naar alle radiatoren stromen zodat het overal in huis lekker warm wordt. Je cv-ketel zal hierdoor ook geen overuren draaien. Hiermee win je dus op je stookkosten.

https://www.feenstra.com

Wij van Hofkens HIG denkten graag met u mee

Schoonmaakbedrij Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Dit doen wij voor zowel grote als kleine bedrijven in verschillende branches. In dit artikel lees je wat zijn de voordelen van Hofkens HIG zijn.

Schoonmaakbedrijf in Tilburg of Den Bosch

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in de regio Tilburg of Den Bosch. Dan is Hofkens HIG een geschikte partij? Wij zijn een schoonmaakbedrijf in Tilburg en schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Onze medewerkers snappen dat het hebben van een schone werkomgeving niet alleen fijn is voor uw medewerkers. Maar het is ook belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Hierdoor gaan onze Allesreinigers zorgvuldig te werk. En zorgen ervoor dat vieze kantoorruimtes tot het verleden behoren. Of u nu op zoek bent voor dagelijkse of periodieke schoonmaakonderhoud. Wij staan altijd voor u klaar.

Specialistisch schoonmaakbedrijf

Hofkens HIG heeft jarenlang ervaring opgedaan in de schoonmaakbranche. Dit doen we voor bedrijven in verschillende sectoren. Wij hebben de juiste scholing voor onze medewerkers hoog in het vaandel staan. Dit is ook terug te zien in het werk wat wij afleveren.

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Tilburg en Den Bosch

Op zoek naar reguliere schoonmaak in Tilburg of reguliere schoonmaak in Den Bosch? Wij voeren al ruim 57 jaar diverse schoonmaakwerkzaamheden uit voor diverse bedrijven. Of je nu op zoek bent naar dagelijkse schoonmaak of periodieke. Voor elk bedrijf is er een schoonmaakprogramma op maat. Geen omgeving is voor ons te gek. Onze medewerkers pakken alles aan. Deze werken met de beste materialen. Hierdoor krijgen wij zelfs de hardnekkigste vlekken schoon. Hofkens HIG biedt diverse schoonmaak diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud
• Glasbewassing
• Rioolservice
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden
• Voedingsindustrie
• 24/7 riool- en calamiteitenservice 

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Tilburg, maar ook een schoonmaakbedrijf in Den Bosch. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/

Uw specialist in transport software

Douaneloods, wat is het eigenlijk? En wat kunt ermee? Douaneloods is speciaal ontwikkeld voor C-SUM en FemSum administraties en administreert zowel binnenkomende als uitgaande goederenstromen. De transport software is goedgekeurd door de Nederlandse douane en grote transportbedrijven op Schiphol Airport maken hier gebruik van. Dankzij het Transport Management Systeem kunt u onder meer zendingen aanmaken op airwaybill niveau, NCTS-aangiften doen, HAWB’s inbrengen en diverse rapporten printen. Dankzij de WMS-module kunt u vrije goederen en douanegoederen registreren op artikelniveau. Met behulp van de scanner kunt u pallets, locaties en artikelen scannen zodat de gegevens geregistreerd worden in de transport software. Hier heeft u de scanner Metrologic SP55000 OptimusS compact Batch Portable Data Terminal nodig.

Geautomatiseerde administratie met behulp van het Transport Management Systeem

Met een jarenlange ervaring kunt u bij CDS terecht voor transport en AGS software. Cargo Data Systems begrijpt als geen ander het belang van geautomatiseerde administratie in de logistieke sector en heeft daarom een transport software ontwikkeld. Deze software is erop gericht om verschillende partijen en afdelingen met elkaar te integreren zodat de communicatie en het proces soepeler verloopt. Het Transport Management Systeem wordt al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vraag een demo aan en werk efficiënter en sneller. Andere grote voordelen van deze transport software is dat u geen stapels papieren op het bureau meer heeft liggen, maar alles in één handige software. Daarnaast is het mogelijk om de software te koppelen aan andere systemen die u nu gebruikt.

Transport software voor wegtransport

Bent u op zoek naar de meest complete transport software voor transport en koerier? Zoek dan niet verder, want Cargo Data Systems is u graag van dienst. Voor zowel groupagevervoer als directe zendingen is er een transport software ontwikkeld die het proces vereenvoudigt en automatiseert, waardoor u weer de focus kunt leggen op uw core bussines. Dankzij de app heeft u inzicht in uw winst- en verliescijfers en kunt u direct digitale facturen versturen. Na het invoeren van de verzendgegevens worden de benodigde documenten, zoals CMR, manifest, dossierkaft, laad, labels en zendingscertificaat, automatisch ingevuld in het Transport Management Systeem. Of u nu wel of geen eigen vervoer heeft, de transport software biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Cargo Data Systems is een specialist op het gebied van automatisering voor expeditie, logistiek en transport. Zij hebben al veel bedrijven geholpen met het vereenvoudigen van het transport in de lucht-, zee-, weg- en railtransport.

Geen draden meer in de knoop dankzij kabelmanagement op uw kantoor

Met kabelmanagement op uw kantoor is dit sneller geregeld dan u denkt. Geen losse draden, kabels en andere snoeren. Laat losliggende kabels wegwerken door de specialist. Bij Bowerkt zijn er diverse mogelijkheden op het gebied van kabelmanagement, wat leidt tot een opgeruimde werkplek. Kies voor fraaie inbouwoplossingen en verwerk de opbouw- of onderbouwmodules in uw kantoortafels. Is uw kabelmanagement geregeld, maar ervaart u veel geluidsoverlast op de werkvloer? Geen probleem! Ook de akoestiek kunt u eenvoudig verbeteren op kantoor. Kies uit een ruime collectie aan akoestiek-wanden. Door jarenlange ervaring kan er voor vrijwel iedere ruimte de juiste oplossing worden gerealiseerd.  

Vele voordelen zodra u kiest voor kabelmanagement op uw kantoor

Bent u op zoek naar producten om uw kantoor te verbeteren? Dan bent u bij Bowerkt aan het juiste adres. Het kabelmanagement op uw kantoor is tot in de puntjes geregeld. Want naast een opgeruimde werkruimte biedt het ook het nodige overzicht voor ICT-medewerkers. Daarnaast wordt het schoonmaken voor de facilitaire dienst eenvoudiger. De kans op brandgevaar en struikelgevaar neemt af. En de werkplekken van uw team zijn overzichtelijk en stralen rust en professionaliteit uit. Heeft u het kabelmanagement op kantoor geregeld, maar ervaart u geluidsoverlast? Ook dit is binnen no-time geregeld. Laat de akoestiek verbeteren met zogenoemde akoestiek-wanden op kantoor of kies voor planten in een kantoortuin. Zo creëert u een prettig werkklimaat. 

Met een gedegen ontwerpplan kunt u uw akoestiek verbeteren op kantoor

Waarom wilt u de akoestiek laten verbeteren door Bowerkt? Heeft u hier goede verhalen over gehoord of kent u het via-via? Schakel Bowerkt in voor het ontwerp en de uitvoering van een kantoorinrichting. Gezamenlijk bekijkt men met u hoe ze bijvoorbeeld de akoestiek voor u kunnen verbeteren op kantoor. Daarnaast kan er met u ook gekeken worden naar het meubilair. Ziet uw kantoor er momenteel erg rommelig uit door losse kabels op de bureautafels en vloer? Dan is kabelmanagement op kantoor dé uitkomst. Uw werkplek ziet er opgeruimd uit en is werkelijk waar om door een ringetje te halen dankzij het nieuwe ontwerp. 

Kwalitatief hoogwaardige app en software ontwikkelaar op maat

Zoekt u een kwalitatief hoogwaardige app en software ontwikkelaar op maat? Waar persoonlijk contact voorop staat? Software die aansluit op de specifieke behoefte van uw organisatie en nog jaren meegaat? Kies dan voor een specialist als PeopleWare. Een specialist kan namelijk een zeer gespecialiseerde aanpak hanteren en heeft veel ervaring. Kiest u voor een gespecialiseerde app en software ontwikkelaar? Dan wordt u gedurende de gehele projectcyclus geholpen. Van analyse tot de in productiestelling van de software. Ook de nazorg en support zal niet ontbreken. Een persoonlijke benadering staat bij een specialist centraal en dat ziet u terug in de dienstverlening.

Ook voor een ervaren app en software ontwikkelaar kunt u bij een specialist terecht

Zoekt u een ervaren app en softwareontwikkelaar of een ander Professional? PeopleWare creëert software waar u van droomt! Bevlogen professionals die gepassioneerd zijn door de realisatie van software projecten. PeopleWare regelt snel de juiste gemotiveerde IT professional die bij uw bedrijf en project past. Is er zeer specifieke kennis nodig? Dan kan een specialist u hierbij ook helpen. De IT professionals kunnen uw projectteam ondersteunen met kennis die u zelf niet in huis heeft. Hierbij is een parttime invulling ook mogelijk. De professionals kunnen u bijstaan op alle vlakken van softwareontwikkeling, analyse, ontwerp en design, agile ontwikkeling, teksten en diepgaande technische assistentie. Wilt u een app laten ontwikkelen door PeopleWare? Dat is mogelijk!

Werk veilig in de Cloud met hulp van een app en software ontwikkelaar

Werken met de Cloud is ontzettend handig. Het enige wat u nodig heeft is een PC, smartphone, tablet met een internetverbinding. Werken met de Cloud is schaalbaar, flexibel, betrouwbaar en altijd en overal beschikbaar. Al uw medewerkers maken gebruik van dezelfde software, ongeacht de plek waar ze werken. Zo wordt thuis of op locatie werken een stuk eenvoudiger. Uw bedrijf hoeft hierdoor niet langer te investeren in dure hardware, netwerkbeveiligingsapparatuur of licenties. Met de ervaring en expertise van een specialist kunt u door middel van de Cloud een betere dienstverlening bieden aan zowel klanten als medewerkers. Maak uw bedrijf klaar voor de uitdagingen van morgen.  

Online briefpapier laten drukken

Briefpapier drukken

Heel populair is het niet meer en het zal ook zeker niet het eerste zijn wat er in je opkomt als je denkt aan huisstijl/ promotiemiddelen. Toch is briefpapier nog erg belangrijk voor je bedrijf. Bij alle communicatie die offline verloopt kan je namelijk gebruik maken van briefpapier. Je kan je eigen identiteit gemakkelijk weergeven op je eigen briefpapier. Briefpapier drukken kan offset of digitaal, afhankelijk van de oplage die je wenst. Wanneer je graag briefpapier wilt dat gepersonaliseerd is dan kan dit ook zeker bij een drukkerij. Zij kunnen ervoor zorgen om bijvoorbeeld een nummering mee te printen of bedrijfsgegevens. Dit is ideaal voor mailings en andere unieke stukken. Wil je graag briefpapier bestellen? Bekijk dan online de mogelijkheden. Er zijn veel drukkerijen die wat voor je kunnen betekenen en ervoor kunnen zorgen dat je binnen een korte tijd allerlei soorten briefpapier binnen hebt. Wanneer je besluit dit online te doen bij een drukkerij dan moet je altijd eerst een aantal stappen doorlopen voordat je kan gaan bestellen.

Online bestellen

Je moet bijvoorbeeld het formaat doorgeven, het soort papier wat er gebruikt moet worden en ook het gewicht hiervan kan je zelf bepalen. Briefpapier drukken kan dus geheel naar wens. Wanneer je deze stappen hebt doorlopen kan je altijd nog kiezen voor een aantal extra’s opties. Sommige, zoals schoonsnijden, is verplicht om te kiezen. Na alle stappen selecteer je je oplage die jij graag wilt ontvangen en de levertijd. Nadat de betaling succesvol is afgerond kan je je ontwerp doorgeven zodat je krijgt wat je wilt!

https://www.dwcprint.nl/drukwerk/briefpapier-drukken

Zet plastic bierglazen in als reclamemiddel door ze met opdruk te kopen bij de specialist

Plastic bierglazen kopen die u ook kunt inzetten als reclamemiddel? Koop plastic bierglazen met opdruk bij een specialist als Damen Plastics. Door het logo van uw bedrijf op de bierglazen van een evenement te laten bedrukken zullen veel mensen in aanraking komen met uw bedrijf. Hierdoor kunt u door het kopen en laten bedrukken van plastic bierglazen een mooie promotieactie opzetten. Het is hierbij natuurlijk wel belangrijk dat de bedrukte bierglazen er professioneel uitzien. Kies er daarom voor om de plastic bierglazen te kopen bij een echte specialist, zoals Damen Plastics. Dit bedrijf richt zich op het produceren van plastic artikelen voor festivals. Zij zorgen er daarom voor dat uw bedrukte plastic bierglazen er prachtig uit zullen zien.

Alles voor uw evenement, waaronder plastic bierglazen, kopen bij één specialist

Bent u een evenementenplanner en werkt u momenteel aan een groot feest of evenement? Neem dan eens contact op met een specialist als Damen Plastics. Dit bedrijf dat zich specialiseert in plastic producten kan uw werkelijk al uw plastic benodigdheden voor uw evenement leveren. Zo kunt u er plastic wijnglazen en bierglazen kopen, maar ook nog veel meer. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om betaalmunten op laat te laten maken? Of misschien uw telbakken, garderobe labels of benodigdheden aan de bar zoals roerstaafjes en bierspatels? De specialist kan het allemaal voor u produceren, bedrukken en leveren. Dat wilt u toch ook?!

Plastic bierglazen kopen en laten bedrukken met uw logo

Mooie plastic bierglazen geven een chique touch aan uw festival of feest. Maar waar kunt u plastic bierglazen kopen die zo mooi en netjes zijn? Een specialist op het gebied van plastic producten zoals Damen Plastics weet hier wel raad mee. Bij dit bedrijf kunt u namelijk niet alleen plastic bierglazen kopen, maar ook meteen laten bedrukken. Zo is het bijvoorbeeld leuk om het logo van uw evenement te laten drukken op het bierglas. Maar ook een andere afbeelding is mogelijk. Dit zorgt er niet alleen voor dat uw plastic bierglazen er mooi uitzien, maar het komt ook professioneel over op uw gasten.

Het inhuren van personeel via een payroll bedrijf kent geen werknemersrisico’s

U moet als werkgever met veel dingen rekening houden wanner u nieuw personeel aanneemt. Niet te vergeten de werknemersverzekeringen en de salarisadministratie. EN wat dacht u van de uitbetaling bij ziekte? Kies voor een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant voor het inhuren van uw personeel! Het payroll bedrijf is de wettelijke werkgever van het personeel waardoor u geen werkgeversrisico’s heeft. Een ander bijkomend voordeel is dat het personeel dat u inhuurt via een payroll bedrijf erg flexibel is. U kunt dus personeel inzetten wanneer u dat nodig heeft. Vooral in de horeca, detailhandel en transport is dit erg handig.

Personeel met een contract van bepaalde tijd tot 5,5 jaar bij een payroll bedrijf

Het is moeilijk om een indicatie te krijgen van hoe uw organisatie er over een aantal jaar uitziet. Het aannemen van deskundig personeel kan daarom een lastige keuze zijn. Als u zelf personeel aanneemt mag u deze tot maar een paar jaar een contract aanbieden van bepaalde tijd. Daarna moet u uw personeel een contract voor onbepaalde tijd aanbieden. Dit is erg vervelend wanneer dit om bepaalde redenen niet kan. Kies daarom voor een deskundig payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant. Bij dit payroll bedrijf kunt u flexibel personeel inhuren waarbij het payroll bedrijf de wettelijke wetgever is. Het grote voordeel hiervan is dat u contracten van bepaalde tijd kunt aanbieden tot wel vijf jaar! Dit is de perfecte oplossing wanneer u deskundig personeel lang in uw bedrijf wilt laten werken.

Een ervaren payroll bedrijf voord de inzet van flexibel personeel

In bepaalde maanden van het jaar kan het in uw bedrijf drukker zijn dan normaal. Kies daarom voor het werken met een payroll bedrijf. U kunt namelijk tijd en geld besparen met payroll werknemers. Het is dan erg fijn wanneer u personeel in kunt huren voor een kortere periode. Dit kan door personeel in te huren via een payroll bedrijf. Als u hiervoor kiest dan is het personeel niet bij u in dienst, maar bij het payroll bedrijf. Hierdoor kunt u gemakkelijk personeel inhuren op momenten dat u het drukker heeft. Het mooiste van alles is dat u niet verantwoordelijk bent bij ziekte of arbeidsongeschiktheid, want een payroll bedrijf als Uitzendbureau Brabant is juridisch werkgever.