XXL poster met sublieme kleuren

Als groot niet groot genoeg is en je echt nood hebt aan decoratie om je tuin op te vullen en een heel eigen uitzicht te geven, dan moet je eens naar de XXL poster van gartenposter.de kijken. Met een maximaal formaat van 10 x 5 meter, neemt deze XXL poster quasi een hele muur in beslag, kan je er niet naast kijken en kies je voor decoratie die jaren meegaat. Een verstandige en kwalitatieve keuze dus, waar je groots mee kan uitpakken.

Ongeacht het formaat van de poster, van mini tot XXL, kan je bij gartenposter.de rekenen op de hoogste kwaliteit. Kleuren die sprankelen en posters die niet verkleuren, daar staan ze garant voor. Al meer dan 9 jaar leveren ze prachtige posters tegen heel scherpe prijzen. Met een keuze uit meer dan 2000 prachtige foto’s van topfotografen, vind je vast wel een foto naar je smaak voor op je XXL poster. Uiteraard is het ook mogelijk een unieke XXL poster te laten maken. Je stuurt eenvoudigweg je eigen foto door en enkele dagen later krijg je deze prachtig gedrukt, thuis bij je geleverd. Een uniek XXL tuinposter is dus mogelijk voor iedereen, tot een formaat van 10 x 5 meter en zonder dat dit meer kost.

 

Gegarandeerd kwalitatief en makkelijk te monteren

Alle XXL posters zijn met een garantie van 3 jaar op verkleuren. Gure wind, regen en zon, hebben niet de minste invloed op de kwaliteit van je XXL poster, die waterdicht is. Uit meer dan 9 mogelijke bevestigingssystemen, kies je de variant die perfect bij jou en je tuin pas. Zelfklevend, met houten of aluminium frame of misschien wel met ringen? De opties kan je rustig op de website van gartenposter.de bekijken. Gartenposter.de heeft er alles aan gedaan om het monteren van de XXL poster, voor welke manier je ook kiest, zo makkelijk mogelijk te maken.

 

Een XXL poster tot op de centimeter nauwkeurig

De XXL poster van gartenposter.be bestel je tot op de centimeter nauwkeurig. Je geeft de gewenste afmetingen online in en deze poster wordt voor je gedrukt, zo simpel is het. Je bent bij gartenposter.de dus helemaal niet gebonden aan vaste formaten. In tegenstelling tot een schilderij of een kader, past je XXL poster dus steeds perfect in de ruimte die je voorzien hebt.

Met een XXL poster hoef je nooit meer op zwarte muren of donkere nissen te kijken. Een XXL poster brengt onmiddellijk extra kleur in je tuin, is een blikvanger en gaat jaren mee. Een verstandige investering dus! Laat je inspireren op onze site.

Bekijk vandaag nog de duizenden afbeeldingen, lees de referenties en bestel je XXL poster met het grootste gemak. Je hoeft er zelfs helemaal de zetel niet voor uit! Honderden klanten zijn je al voorgegaan en heel wat magazines hebben er aandacht aan besteed, dus waarom zou jij niet opteren voor een XXL tuinposter van gartenposter.de?

https://www.gartenposter.de/xxl-poster/