Eurprivacy.nl
Image default
Woning en Tuin

woning bouwen

Een mooie woning bouwen

Ons huis is de afgelopen jaren erg hard achteruit gegaan en daarom dat een woning bouwen wellicht een goede optie was. Een woning bouwen  is niet iets wat je zomaar even doet, daar gaat een lang denkproces aan vooraf en je moet goed weten waar je aan begint. Een woning bouwen begint daarom dan ook met het vinden van een goede aannemer die je alles kan vertellen over een woning bouwen. Wij kwamen op deze manier terecht bij Poppink en daar zijn wij erg blij mee. Wij hadden al horrorverhalen gehoord over mensen die ook een woning bouwen wilden en die uiteindelijk bij een slechte, louche aannemer terechtkwamen en die vervolgens een heel rampzalige woning aangeboden kregen. Dit is iets wat je natuurlijk altijd wilt voorkomen, wat er ook gebeurt. Gelukkig dat ze bij Poppink de klant meer dan serieus nemen en dat ze altijd bereid zijn om je met raad en daad bij te staan. Vanaf het eerste moment dat wij hier aanklopten voor informatie over een woning bouwen hebben ze ons meteen volop geholpen. Wij hebben de kennismaking dan ook als zeer prettig ervaren en wij waren er onmiddellijk van overtuigd dat wij hier te maken hadden met een aannemer die goede resultaten levert. Dit bleek geheel en al waar te zijn kunnen wij nu achteraf stellen. Wij vonden het erg goed dat bij dit bedrijf de lijntjes kort gehouden waardoor je snel en gemakkelijk kunt communiceren. Dat is tegenwoordig helaas een schaars goed geworden. Hoe vaak komt het wel niet voor dat je heel erg lang moet wachten aan de lijn voordat je eindelijk degene te spreken krijgt waar je naar op zoek was? Ik heb hier echt een broertje dood aan en zodra ik merk dat het die kant op zal gaan haak ik al af, dan maar geen zaken doen met dit bedrijf. Bij Poppink was dit gelukkig nooit het geval.

Een woning bouwen? Poppink regelt het allemaal!

Zoals ik al reeds aangaf: een woning bouwen is een arbeidsintensief karwei en het is dan ook verstandig om hierbij een professional in de arm te nemen. Wij hebben dit gedaan aan de hand van Poppink en zoals ik in het voorgaande al aangaf ben ik hier erg blij mee. Ik vind het zelf erg fijn om met mensen te werken die initiatief tonen en die mij ook corrigeren wanneer ik een fout heb gemaakt of dreig te gaan maken. Ik ben zelf aardig handig maar een woning bouwen  heb ik nog nooit eerder gedaan en daarom wilde ik, nu ik een woning bouwen wilde, graag de hulp van een expert en die heb ik dus uiteindelijk gevonden. Ik kan wel stellen dat dit een zeer goed iets was want ik weet zeker dat op eigen kracht een woning bouwen mij niet gelukt zou zijn. Het zit hem net even in de kleine details, je moet sommige dingen maar net weten en als leek kijk je dingen vaak over het hoofd. Daarbij lijkt het wel goedkoper om bij een woning bouwen geen assistentie te vragen maar op de lange termijn is dit vele malen duurder dan wanneer je besluit om een professionele aannemer erbij te betrekken. Dit hebben wij dus gedaan en ik kan niet anders zeggen dan dat deze vervolgens vakwerk geleverd heeft. Ik ben dan ook uitermate tevreden over de verleende diensten en service wat, zoals ik al aangaf, al begon bij het eerste gesprek. Ik ben iemand die veel waarde hecht aan een eerste indruk, je hebt ook mensen die hier helemaal niet in geloven maar ik vind dit erg belangrijk. Dit was voor mij dan ook een belangrijke factor toen ik mijn uiteindelijke beslissing moest gaan maken.

Een prachtige woning

Een woning bouwen vergt ook enige tijd. In ons geval heeft het vier maanden geduurd en toen hadden wij een prachtig nieuwe woning. Een woning bouwen gaat veel sneller dan ik in eerste instantie had verwacht. Nog nooit heb ik geweten dat een woning bouwen gewoon een kwestie van maanden is en niet van kwartalen. Ik had dat wel eens op tv gezien, dat er dan gezinnen heel erg lang in alleen maar een verbouwing zitten. Dan dacht ik wel eens, hoe lang zal een woning bouwen dan wel niet gaan duren? Maar gelukkig blijkt dat die klussers in die programma’s vaak allerlei moeilijkheden tegenkomen die hen doorwerken onmogelijk maakt of zijn ze zelf zo onvakkundig dat het het beste is om maar gewoon te stoppen met de verbouwing. Dit wilde ik niet laten gebeuren en daarom heb ik contact opgenomen met Poppink om mij te laten informeren over wat ik kon verwachten als het ging om een woning laten bouwen. Het antwoord van dit bedrijf verbaasde mij alleszins, niet alleen had ik gedacht dat het langer zou gaan duren, ook was een woning bouwen vele malen goedkoper dan ik eerst voor mogelijk hield. Uiteindelijk zou ik kunnen zeggen dat:

  • ik een heel mooi huis heb zien verrijzen
  • ik met veel plezier in mijn nieuwe stulpje ben gaan wonen
  • ik door het laten maken van een huis minder geld kwijt was dan wanneer ik mijn oude huis op zou laten knappen

Als u nu dus ook twijfelt over het laten zetten van een nieuwe woning, of wanneer u ook met Poppink in zee wilt gaan dan kan ik u dit alleen maar aanraden. Het is mij zeer goed bevallen!

http://www.poppink.nl/p/woning-bouwen