Hugo Wijn

Zelf ben ik niet een hele grote wijn fan. In vergelijking met mijn vriendinnen dan. Zo af en toe op zijn tijd kan ik een glaasje wijn zeker wel waarderen. Maar ik ben best wel kieskeurig wanneer het over wijn gaat.

Ik drink vooral zoete witte wijn wat als jongere drankje wordt gezien. Ik heb een keer van een kennis gehoord die in een feesttent werkt dat als er een jongere komt die witte zoete wijn besteld ze altijd om een ID vragen omdat diegene vaak onder de 18 jaar is. Ik ben 23 maar ik vind zoete witte wijn gewoon erg lekker.

 

Wijn moet je leren drinken

Rode wijn moet je denk leren drinken. Ik vind het niet lekker omdat het een vrij heftige smaak heeft. Rosé vindt ik daarin tegen wel lekker het is lekker verfrissend en ik drink het graag op een warme zomeravond ijskoud!  Wat ook lekker is is perzikwijn het is onwijs zoet en je drinkt het weg als limonade maar het is een ontzettend lekker drankje ik drink het altijd ijskoud met ijsklontjes. Nou heeft een vriendin laast Hugo wijn meegenomen. Ik was aangenaam verast en hele verfrissende smaak had het en ik was er achter gekomen dat je verschillende smaken hebt. 

Voordat ik nu met mijn vriendinnen afspreek bestellen we eerst gemakkelijk online onze wijn. Hugo is heel lekker en heel betaalbaar soms als we met meerdere zijn en de alcohol vloeit dan gaan er zo een paar flessen doorheen en ook tientallen euro’s nu valt dat onwijs mee. De kwaliteit prijs verhouding vind ik super

http://www.hugowijn.nl/

Whiskey glazen gemaakt van kristalglas: Wat zijn nou de voordelen?

Whiskey glazen je kan ze tegenwoordig overal wel kopen. Nederland groeit hard naar de eerste plek van whiskey drinkers. Ik ben zelf ook een echte liefhebber van dit gouden goedje. Natuurlijk ben ik dol op whiskey en drink ik het liefste iedere dag een glaasje. Natuurlijk moet ik ook een beetje aan de lijn denken dus kan ik niet iedere dag drinken. Toch wil ik wel graag genieten van mijn favoriete drankje. Ik was dus van plan om voortaan nog meer te gaan genieten met eventueel whiskey glazen. Ik twijfel er zelfs aan om dit eventueel te combineren met een whiskey karaf. Ik kan dan mijn favoriete whiskey mooi uitstallen in mijn woonkamer. Ik zit eraan te denken om er een mooi plekje voor in te richten op het dressoir.

Whiskey glazen gemaakt van kristalglas.

Steeds vaker kom ik kristalglas in de winkel tegen. De AH doet er tegenwoordig complete acties mee. Alleen je bent al € 1.000 aan boodschappen kwijt voordat je een wijnglas bemachtigd hebt. Laat staan een kristalglas whiskey set. Ik wil dus liever gewoon zelf wat geld uitgeven en een mooie set kopen. Alleen wat is het voordeel van echt kristalglas? Eén van de voordelen is dat het veel beter tegen een stootje kan. Het glaswerk gaat dus een stuk langer mee. Nog een voordeel is dat de kristallen whiskey glazen gewoon in de vaatwasser kunnen. Voortaan heb je geen gedoe met het schoonmaken van je mooie whiskey glazen set. Gewoon even in de vaatwasser en ze blinken je weer tegemoet.

Whiskey glazen met karaf bestellen.

Whiskey glazen zijn natuurlijk hartstikke leuk om te krijgen, maar toch begin ik weer te twijfelen aan zo’n mooie whiskey karaf. Het lijkt me ook geweldig om mijn favoriete whiskey hierin te schenken en neer te zetten op het dressoir. Ik kan zo heerlijk genieten van mijn favoriete flesje terwijl ik televisie kijk of een sigaartje rook. Sigaren en whiskey glazen zijn tenslotte de ideale combinatie.

http://www.whiskeyglazenshop.nl

Rode wijnglazen als cadeau voor vriend of vriendin

In Nederland drinken we meer rode wijn dan we eigenlijk denken. Veel Nederlanders kiezen wijn zelfs uit als een favoriet borreldrankje bij het diner. Het hoort een beetje bij de bourgondische levensstijl, maar het past ook bij de gezonde levensstijl. Een glas rode wijn past draagt bij aan het gezonde leven. Misschien is jouw vriend of vriendin een levensgenieter en dol op rode wijn. Een uniek cadeau waar je vriend of vriendin nog jaren van kan genieten zijn rode wijnglazen. Iedere keer als de rode wijnglazen bij een borrel op tafel komen kan je vriend of vriendin weer genieten van een goed glas rode wijn.

Rode wijnglazen binnen elk budget.

Rode wijnglazen zijn niet alleen een dierbare herinnering voor een vriend of vriendin, maar passen ook nog eens binnen elk budget. Kies bijvoorbeeld eens voor Bohemisch kristalglas. Het kristalglas is net zo stevig en heeft dezelfde unieke twinkeling. Het grote verschil met echt kristal? Het is betaalbaar want voor € 12 heb je al een set van twee rode wijnglazen uit echt kristalglas. Er zijn alleen enkele webshops waar de glazen verkocht worden van Bohemisch kristal. Het is dus wel even goed zoeken voor je echt kristalglas tegen een betaalbaar prijsje in huis kan halen.

Uniek en opvallend design.

Bohemisch kristal gaat vaak een andere richting op dan bijvoorbeeld Zwitsers kristalglas. Dit betekend dat je rode wijnglazen opvallend zijn en heel anders dan een setje glazen bij de Hema. Wil je echt leuke wijnglazen in huis halen? Probeer dan eens de collectie van Bohemische kristalglazen. Je merkt direct het verschil en de hoge kwaliteit als je zelf het glas in huis haalt. Daarnaast is het ook nog eens een uniek cadeau dat zelfs een echte wijnliefhebber niet snel dubbel heeft. Drinkt jouw vriend of vriendin graag wijn? Overweeg eens rode wijnglazen gemaakt van een echte hoge kwaliteit.

http://www.rode-wijnglazenshop.nl