Zenato wijn: Italiaanse droom in een wijnglas

Wijn in een droomglas, dat zijn de Paul Mas en Zenato wijn. Maar waar worden deze wijnen van gemaakt? Zenato wijn wordt gemaakt van verschillende soorten druiven. Voorbeelden hiervan zijn Corvina, Rondinella en Sangiovese. Deze druiven zijn afkomstig uit van Italië. Om precies te zijn uit de Veneto streek. Het rode druivenras valt ontzettend in de smaak bij wijnliefhebbers en brengt heerlijke wijnen voort. Wanneer u op zoek bent naar rode, witte of rosé wijn van vooraanstaande merken als Zenato of Paul Mas, bezoekt u een winkel die wijnen met zorg selecteren. Een echte specialist is Wijnhuis Oss waar u zelfs online uw gewenste wijnen kunt bestellen.

Zenato wijn en Paul Mas wijn bestellen in de webshop

Heeft u geen tijd om een slijterij te bezoeken? Om wijn te komen voor uzelf of voor een echte wijnliefhebber? Dat is geen probleem. Tegenwoordig hoeft u namelijk geen wijnhuis of slijterij meer te bezoeken om de lekkere wijn te kopen. Bij Wijnhuis Oss kunt u eenvoudig in de webshop uw favoriete rode, witte of rosé wijn, zoals Paul Mas, een wijn van de Merlot druif of Zenato, bestellen. U kunt eenvoudig uw gewenste kwaliteitswijnen plaatsen in de winkelmand en uw bestelling afronden. Vervolgens zorgt men voor de correcte en snelle levering. Zo geniet u binnen korte tijd van de lekkerste en wereldse wijnen.

Kies uit verschillende kwaliteitswijnen als Paul Mas wijn en Zenato wijn

Wanneer u op zoek bent naar een cadeautje voor een echte wijnliefhebber kunt u het beste kiezen voor kwaliteitswijnen. Én dan kiest u natuurlijk enkel voor de beste kwaliteitswijnen die verkrijgbaar zijn bij een échte wijnspecialist. Wijnhuis Oss is zo’n wijnhuis waar u terecht kunt voor de lekkerste rode, witte en rosé wijn van toonaangevende merken zoals Paul Mas en Zenato wijn. Hier worden alle wijnen met zorg geselecteerd en men proeft ook wat af om het uitgebreide en passende wijnassortiment op peil te houden. U kunt langsgaan in de winkel of gemakkelijk een bestelling plaatsen in de webshop. Italiaanse droom in een wijnglas!

 

Hugo Wijn

Zelf ben ik niet een hele grote wijn fan. In vergelijking met mijn vriendinnen dan. Zo af en toe op zijn tijd kan ik een glaasje wijn zeker wel waarderen. Maar ik ben best wel kieskeurig wanneer het over wijn gaat.

Ik drink vooral zoete witte wijn wat als jongere drankje wordt gezien. Ik heb een keer van een kennis gehoord die in een feesttent werkt dat als er een jongere komt die witte zoete wijn besteld ze altijd om een ID vragen omdat diegene vaak onder de 18 jaar is. Ik ben 23 maar ik vind zoete witte wijn gewoon erg lekker.

 

Wijn moet je leren drinken

Rode wijn moet je denk leren drinken. Ik vind het niet lekker omdat het een vrij heftige smaak heeft. Rosé vindt ik daarin tegen wel lekker het is lekker verfrissend en ik drink het graag op een warme zomeravond ijskoud!  Wat ook lekker is is perzikwijn het is onwijs zoet en je drinkt het weg als limonade maar het is een ontzettend lekker drankje ik drink het altijd ijskoud met ijsklontjes. Nou heeft een vriendin laast Hugo wijn meegenomen. Ik was aangenaam verast en hele verfrissende smaak had het en ik was er achter gekomen dat je verschillende smaken hebt. 

Voordat ik nu met mijn vriendinnen afspreek bestellen we eerst gemakkelijk online onze wijn. Hugo is heel lekker en heel betaalbaar soms als we met meerdere zijn en de alcohol vloeit dan gaan er zo een paar flessen doorheen en ook tientallen euro’s nu valt dat onwijs mee. De kwaliteit prijs verhouding vind ik super

http://www.hugowijn.nl/

Whiskey glazen gemaakt van kristalglas: Wat zijn nou de voordelen?

Whiskey glazen je kan ze tegenwoordig overal wel kopen. Nederland groeit hard naar de eerste plek van whiskey drinkers. Ik ben zelf ook een echte liefhebber van dit gouden goedje. Natuurlijk ben ik dol op whiskey en drink ik het liefste iedere dag een glaasje. Natuurlijk moet ik ook een beetje aan de lijn denken dus kan ik niet iedere dag drinken. Toch wil ik wel graag genieten van mijn favoriete drankje. Ik was dus van plan om voortaan nog meer te gaan genieten met eventueel whiskey glazen. Ik twijfel er zelfs aan om dit eventueel te combineren met een whiskey karaf. Ik kan dan mijn favoriete whiskey mooi uitstallen in mijn woonkamer. Ik zit eraan te denken om er een mooi plekje voor in te richten op het dressoir.

Whiskey glazen gemaakt van kristalglas.

Steeds vaker kom ik kristalglas in de winkel tegen. De AH doet er tegenwoordig complete acties mee. Alleen je bent al € 1.000 aan boodschappen kwijt voordat je een wijnglas bemachtigd hebt. Laat staan een kristalglas whiskey set. Ik wil dus liever gewoon zelf wat geld uitgeven en een mooie set kopen. Alleen wat is het voordeel van echt kristalglas? Eén van de voordelen is dat het veel beter tegen een stootje kan. Het glaswerk gaat dus een stuk langer mee. Nog een voordeel is dat de kristallen whiskey glazen gewoon in de vaatwasser kunnen. Voortaan heb je geen gedoe met het schoonmaken van je mooie whiskey glazen set. Gewoon even in de vaatwasser en ze blinken je weer tegemoet.

Whiskey glazen met karaf bestellen.

Whiskey glazen zijn natuurlijk hartstikke leuk om te krijgen, maar toch begin ik weer te twijfelen aan zo’n mooie whiskey karaf. Het lijkt me ook geweldig om mijn favoriete whiskey hierin te schenken en neer te zetten op het dressoir. Ik kan zo heerlijk genieten van mijn favoriete flesje terwijl ik televisie kijk of een sigaartje rook. Sigaren en whiskey glazen zijn tenslotte de ideale combinatie.

http://www.whiskeyglazenshop.nl

Rode wijnglazen als cadeau voor vriend of vriendin

In Nederland drinken we meer rode wijn dan we eigenlijk denken. Veel Nederlanders kiezen wijn zelfs uit als een favoriet borreldrankje bij het diner. Het hoort een beetje bij de bourgondische levensstijl, maar het past ook bij de gezonde levensstijl. Een glas rode wijn past draagt bij aan het gezonde leven. Misschien is jouw vriend of vriendin een levensgenieter en dol op rode wijn. Een uniek cadeau waar je vriend of vriendin nog jaren van kan genieten zijn rode wijnglazen. Iedere keer als de rode wijnglazen bij een borrel op tafel komen kan je vriend of vriendin weer genieten van een goed glas rode wijn.

Rode wijnglazen binnen elk budget.

Rode wijnglazen zijn niet alleen een dierbare herinnering voor een vriend of vriendin, maar passen ook nog eens binnen elk budget. Kies bijvoorbeeld eens voor Bohemisch kristalglas. Het kristalglas is net zo stevig en heeft dezelfde unieke twinkeling. Het grote verschil met echt kristal? Het is betaalbaar want voor € 12 heb je al een set van twee rode wijnglazen uit echt kristalglas. Er zijn alleen enkele webshops waar de glazen verkocht worden van Bohemisch kristal. Het is dus wel even goed zoeken voor je echt kristalglas tegen een betaalbaar prijsje in huis kan halen.

Uniek en opvallend design.

Bohemisch kristal gaat vaak een andere richting op dan bijvoorbeeld Zwitsers kristalglas. Dit betekend dat je rode wijnglazen opvallend zijn en heel anders dan een setje glazen bij de Hema. Wil je echt leuke wijnglazen in huis halen? Probeer dan eens de collectie van Bohemische kristalglazen. Je merkt direct het verschil en de hoge kwaliteit als je zelf het glas in huis haalt. Daarnaast is het ook nog eens een uniek cadeau dat zelfs een echte wijnliefhebber niet snel dubbel heeft. Drinkt jouw vriend of vriendin graag wijn? Overweeg eens rode wijnglazen gemaakt van een echte hoge kwaliteit.

http://www.rode-wijnglazenshop.nl

High Tech wijnklimaatkast met tip toets openening

De Liebherr UWT 1682Vinidor is weer een hightech inbouw wijnklimaatkast van de Zwitserse wijnkasten producent. Nu met tiptoets deur opening. U heeft met deze kleine wijnklimaatkast de beschikking over twee afgescheiden temperatuurzones. Deze inbouw wijnklimaatkast heeft een glazendeur. Door de deur in de linker bovenhoek zacht aan te raken wordt de deur slechts beperkt geopend. Ben je als mens te traag, dan wordt de deur automatisch gesloten. Dit voorkomt dat de koele lucht ontsnapt en de wijnklimaatkast harder moet koelen. Het glas van de deur is UV-werend. De UWT 1682 biedt de mogelijkheid om 34 flessen van bordeauxformaat op te slaan te verdelen over twee afzonderlijke zones. Dit zorgt er voor dat deze wijnklimaatkast 53 Kg weegt. Liebherr heeft met de UWT 1682een reddot award gewonnen.  De Liebherr UWT 1682 Vinidor beschikt over 5 legniveaus waarvan er drie telescopisch geleid zijn. Door de telescopische legniveaus is het mogelijk om de wijnen naar je toe te trekken, zodat het gemakkelijk is om ook de achterste flessen te kunnen pakken. De Liebherr UWT 1682 is een design meubelstuk wat past in elke huiskamer of restaurant, maar ook in de kantooromgeving. Het is een schitterend functionele wijnklimaatkast die het genieten van wijn gemakkelijker maakt. De wijnen zijn onder de juiste omstandigheden bewaard, waarbij de serveertemperatuur optimaal is. Hierbij worden onaangename geuren buiten de wijnkast gehouden en ook de luchtvochtigheidsgraad gecontroleerd. Hierdoor komende de geserveerde wijnen nog beter tot zijn recht. Het onderste deel van de UWT 1682 wordt doorgaans gebruikt om witte wijn en rosé wijn op temperatuur te bewaren op serveertemperatuur. Daarbij is het mogelijk om rode wijnen op keldertemperatuur te bewaren. Uiteraard is het niet verplicht om dit zo te doen, want de temperaturen binnen de compartimenten kunnen naar eigen inzicht en wensen worden ingesteld. De rode wijnen die geserveerd worden staan op serveertemperatuur in bijvoorbeeld het bovenste compartiment. De deur van deze wijnkast sluit niet vanzelf zoals de UWT 1682. De UWT 1682is voorzien van een stevig handvat om de deur te openen.

Wanneer u deze wijnkast aanschaft via Cavepromotor levert u dat ook een wijncadeaubon op.

http://www.wijnklimaatkast-wijnkoelkast-wijnbewaarkast.nl/caveshop/wijnklimaatkasten/liebherr-uwt-1682-pr