Weet jij wat een vliesgevel is?

Doet deze naam geen belletje rinkelen, dan is dat niet uitzonderlijk. Heel wat bedrijven beschikken over vliesgevels, maar bij particulieren begint de vliesgevel of glasgevel nu pas aan zijn opmars. Het gaat hier om een glazen gevel, vaak gecombineerd met aluminium. Deze gevel is niet dragend, waardoor het om een lichte structuur gaat. Dit type gevel wint tegenwoordig snel aan populariteit en ook voor jouw woning biedt dit ongetwijfeld perspectieven.

Vliesgevels winnen snel aan populariteit

Waarom vliesgevels tegenwoordig zo populair zijn? Omdat ze qua prijs ontzettend meevallen, zeker als je kiest voor Peeters. Deze specialist in vliesgevels heeft niet enkel de expertise, ze hanteren ook messcherpe prijzen. Dat merk je wanneer je meerdere offertes voor je vliesgevel opvraagt. Naast betaalbaarheid heeft een vliesgevel natuurlijk nog andere troeven. Zo zorgt een vliesgevel voor ontzettend veel lichtinval. Het natuurlijke licht dat in je woning valt geeft je woonst een frisse, zonnige uitstraling. Daarnaast isoleert een vliesgevel ook uitstekend. Peeters zorgt voor een vakkundige ventilatie, waardoor het in de zomer nooit te warm wordt.

De moderne uitstraling van een vliesgevel

Past een vliesgevel bij elke woning? Nee, daar moeten we eerlijk in zijn, niet elke woning leent zich voor een vliesgevel. Wil je echter een strakke, moderne en minimalistische uitstraling en is je woning daarvoor geschikt, dan is een vliesgevel wel wat voor jou. Reken maar dat een vliesgevel voor een bijzondere uitstraling zorgt. Bovendien verdien je de investering ook razendsnel terug. Omdat je minder energie gaat verbruiken, daalt je energiefactuur en begin je van dag één kosten te besparen. De keuze aan kleuren en profielen is enorm, waardoor je qua look alle kanten uit kunt. Trouwens qua brandveiligheid en inbraakwerende eigenschappen hoef je je ook geen zorgen te maken. Met een vliesgevel zit je goed.

Een vliesgevel is maatwerk

Een standaard vliesgevel is er niet. Wil je een vliesgevel dan gaat het altijd om maatwerk. Dit is trouwens een werkje dat je beter aan een specialist als Peeters overlaat. Zij bekijken samen met jou de mogelijkheden en tekenen je gevel op maat uit. De specialisten van Peeters denken met je mee en komen met een realistisch voorstel dat binnen jouw budget past. Ze zorgen voor de montage van de vliesgevel, maar je kunt er ook beroep op doen voor het onderhoud.

Ben je ondertussen overtuigd van het feit dat een vliesgevel voor jou de ideale oplossing is en wil je de mogelijkheden bekijken? Neem dan contact op met de specialisten van Peeters. Uiteraard kunnen ze je ook een vrijblijvende offerte bezorgen voor je vliesgevel. Uiteraard kun je rechtstreeks met hen werken, maar net zo goed werken ze samen met je architect om de gevel van jouw dromen te realiseren. 

https://www.peeters.com/gordijngevel-vliesgevel