VrijdagOnline maakt een professionele website voor je onderneming

Een goede website laten maken is belangrijk. Als mensen naar een bepaald product op zoek zijn zullen ze vaak eerst online zoeken waar ze dit kunnen kopen en als je als bedrijf geen website hebt zullen ze bij de concurrent belanden. Je kunt ervoor kiezen zelf een website te maken maar het overlaten aan een professional zoals VrijdagOnline is zeker geen slechte keuze.

Snel en eenvoudig gevonden door bezoekers

VrijdagOnline maakt in overleg met jou als ondernemer een website die aansluit bij jouw bedrijf. Zo kan erop komen staan wat jij als ondernemer belangrijk vindt maar kunnen zij dit op een manier doen zodat de website niet alleen professioneel overkomt maar ook makkelijk te vinden en te gebruiken is door bezoekers. Een website gemaakt door VrijdagOnline komt hoog in ranking te staan bij een zoekmachine zoals Google. Omdat mensen vaak geneigd zijn de eerste treffers aan te klikken die gevonden worden is een hoge ranking belangrijk. Hoe eerder de link naar je bedrijf verschijnt hoe sneller mensen deze zullen aanklikken.

Website actueel houden

Naast het maken van de website kan VrijdagOnline deze ook voor je onderhouden zodat de site up-to-date blijft en altijd de juiste informatie bevat. Dit is niet het enige dat het bedrijf voor je kan doen. Zo kunnen ze de website ook beveiligen of een logo voor je bedrijf maken.

Informeer naar alle mogelijkheden

Voor alle mogelijkheden en de kosten kijk je het beste even op de website van het bedrijf of neem je contact op via de mail of telefoon. Je kunt ook het contactformulier invullen dat je op hun website vindt. Na ontvangst van het formulier nemen zij zelf zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat ze voor jou en je bedrijf kunnen doen.

Snel een mooie webwinkel beginne

Jij bent iemand die kansen ziet en direct actie wilt ondernemen, dat is duidelijk. Je wilt niet wachten tot iemand je voor is, snel aan de slag en geen excuses maken. Je wilt het liefst nog vandaag een webwinkel beginne. Waarom wachten? Laat jouw kansen niet liggen tot morgen. Jij wil nu een webwinkel beginne, en wij hebben de oplossing voor je gevonden! Het mooiste is dat je er geen cent voor hoeft te betalen. Lees snel verder voor het geheim achter veel mooie webshops.

 

Online webshop software

Shoptrader is een online platform waarmee een webwinkel beginne een koud kunstje is. Je hoeft geen software te installeren, het complete platform werkt direct in de browser. Als jij online bent kun je aan jouw winkel werken, overal ter wereld! En je kunt de eerste 15 dagen gratis dit platform testen, dan weet je zeker dat het de juiste oplossing is voor jouw bedrijf!

 

Wat kun je met Shoptrader?

Na aanmelden kun je direct aan de slag. Jouw eerste webwinkel beginne vergt niet meer technische kennis dan de browser openen, inloggen en klikken met de muis. Je hoeft zelf geen code in te geven omdat alle features als bouwblokken in jouw webshop geplaatst worden. Jij bepaalt het uiterlijk op basis van een standaard template die je daarna geheel naar wens kunt aanpassen. Zo maak je een webwinkel die perfect aansluit op jouw wensen.

 

Wanneer kun je met het ontwerpen van de webwinkel beginne?

Je kunt direct aan de slag met testen, wanneer je online wilt gaan moet je de account activeren wat ongeveer een dag kan duren. Dan kun je bestellingen ontvangen, jouw webshop promoten en geld verdienen! Je kunt later ook functies toevoegen zoals een bezorgdienst, verschillende betaalmogelijkheden en mailings rondsturen. Alles wat je nodig hebt om een succesvolle webwinkel te draaien.

 

Momenteel kun je het Shoptrader 15 dagen gratis testen, pas als jij zeker bent dat een webwinkel beginne iets voor jou is, en het online platform van Shoptrader precies doet wat jij verwacht sluit je een contract af. Er zijn drie verschillende abonnementen op basis van jouw wensen, en de omvang van de winkel. Kijk zelf, wacht niet tot morgen!

5 Technische tips bij een webshop beginnen

Je kunt vandaag nog je eigen webshop beginnen, zorg er wel voor dat je alle technische zaken goed op orde hebt. Je kunt in je WordPress blog een winkeltje toevoegen, of via Marktplaats jouw spullen tussen particuliere aanbieders plaatsen, je kunt het ook meteen goed aanpakken. Met Shoptrader wordt de techniek je uit handen genomen, maar wat zijn daar eigenlijk de voordelen van, en kun je dit zelf ook regelen?

 

Tip 1: Online beheer

Bij een webshop beginnen is een online platform eigenlijk de enige keuze. Je wilt geen speciale shopping software installeren. Zo ben je gebonden aan dezelfde computer, een webshop wil je bijhouden waar je ook bent.

 

Tip 2: Het juiste CMS

CMS staat voor Content Management Systeem, daar onderhoud je de webshop. Die moeten overzichtelijk zijn, eenvoudig en snel om mee te werken. Shoptrader is daar een goed voorbeeld van. Dit CMS is specifiek gemaakt voor een online webshop beginnen.

 

Tip 3: Betrouwbare webhosting

Als je allemaal losse eindjes aan elkaar knoopt is de kans groot dat er ergens in de keten een zwakke schakel zit. Wanneer het CMS gekoppeld wordt aan een hosting provider weet je dat alles op elkaar afgestemd is. Dat bespaart je veel hoofdpijn.

 

Tip 4: Veiligheid

Een webshop beginnen betekent ook persoonlijke gegevens verwerken. Je bent het de klant verschuldigd goed om te gaan met privacygevoelige informatie. Kies voor een systeem met goede versleuteling van gevoelige informatie en zorg dat jouw klanten veilig kunnen winkelen.

 

Tip 5: Schaalbaarheid

Je moet bij een webshop beginnen altijd gaan voor succes, dat spreekt voor zich. In het begin zul je niet zoveel traffic genereren, maar die dag gaat komen. Op dat moment kun je niet even overstappen van software, kies daarom een platform dat met je kan meegroeien.

 

Tip 6: Controle

Je moet uiteraard zelf de winkel in de gaten houden, toch is het prettig als er af en toe iemand meekijkt. Met een alles-in-één shopping platform ben je verzekerd van professionals die ervoor zorgen dat jouw webshop in de lucht is, en in de lucht blijft! Ook wanneer jij in bed ligt te rusten van al jouw verkopen!

http://www.ffmakkelijk.nl/computer/webwinkel-software/

Webdesign Ede gezocht en gevonden

Afgelopen week heb ik naar webdesign Ede gezocht en heb deze ook gevonden bij SiteToGo. Ik was opzoek naar een website bouwer, omdat ik graag een website zou willen laten maken voor mijn bedrijf. Ik wil graag een website laten maken door een professioneel bedrijf. En het liefst zo snel mogelijk. De winkel gaat namelijk over enkele weken al open en ik zou daarom willen dat er op dat moment ook een website klaar staat. Ik ben dus opzoek gegaan naar webdesign Ede die voor mij goedkoop en snel een website kan maken. Lees in deze blog waarom ik gekozen heb voor SiteToGo en wat ik van hen vindt.

SiteToGo Webdesign Ede

Afgelopen week heb ik gegoogeld naar webdesign Ede en heb deze gevonden bij SiteToGo. Bij SiteToGo kan je een website laten maken voor €450,-, deze is dan af in een tijd van 1 week. Deze website voldoet aan jouw aangegeven wensen en eisen. Echter zit er aan dit prijskaartje wel een limiet. Wanneer je te veel eisend bent moet je kiezen voor een maatwerk website. Echter wanneer je daarvoor kiest ben je veel meer geld kwijt, maar deze voldoet geheel aan jouw wensen! Ik ben dus op de website van SiteToGo gekomen en heb daar, na het hebben van een goed gesprek met een medewerker van SiteToGo, een website besteld. Ze gaan aan de gang met het maken van een website. Je kiest als koper van de site een bepaald ontwerp, geeft kleuren en teksten door en stuurt het logo op. Ik heb dit alles gedaan, nadat het met de vorige webdesignbureau niet goed ging. Ik was te veel eisend, het werd daar heel duur en de omgang met de medewerkers daar was niet goed. Ik heb daarom ervoor gekozen te zoeken naar een ander webdesign Ed, waar ik een veel betere klik mee zou hebben.

Op dit moment heb ik alles doorgestuurd naar SiteToGo en zij gaan ermee aan de slag. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit beter afloopt dan bij webdesign Ede. Zoek jij ook een webdesigner in Ede of omstreken? Neem eens een kijkje op: sitetogo.nl/26583/Webdesign-Ede.